Agenda

25 MAART

Eindelijk lekkere Koffie!

15 APRIL

Taste the new Green, op bezoek bij een cityfarm

16 MEI

Netwerken bij Asperge op de Velden

Een kijkje in de Keuken bij de Mandemakers Groep


Het bedrijf werd in 1978 opgericht door Ben Mandemakers (1956). Ooit begonnen in een schuur van zijn ouders in Kaatsheuvel. In 2013 waren er in totaal 5.500 medewerkers en werd een omzet van € 1,1 miljard behaald. Op dat moment waren er 55.000 keukens geïnstalleerd. DMG bezit de winkelformules Mandemakers, Brugman, Woonexpress, Keuken Kampioen, Keuken Concurrent, Keukenloods, Wooning, Nieuwenhuis, Morres Wonen, Sanders Meubelstad, Grando, Tulp, Montel, Küchen Direct, De Tweede Kamer en Piet Klerkx. Het bedrijf voert diverse eigen merken als Ben Sanitair en Job. Veel artikelen hiervan worden ingekocht bij fabrikanten als Plieger en Wisa en onder eigen naam verkocht. Andere producten komen uit China. Ook de keukenmerken Barletti en Steinhaus zijn eigendom van de Mandemakers Groep, keukenmeubelen voor deze eigen keukenmerken worden vaak ingekocht bij Häcker Küchen GmbH & Co KG.
Op het bedrijventerrein Haven Zeven in Waalwijk opende Mandemakers in 2008 een nieuwe kantoor- en magazijnruimte met een oppervlakte van 58.000 m2. Brabant Onderneemt is op maandag 10 september te gast voor een een rondleiding in dit prachtige bedrijf. Tijdens deze bijeenkomst zal er verteld worden over de visie, toekomst en ontwikkelingen van de Mandemakers Groep.

Datum:

Maandag 10 september 2018

Locatie: 

Mandemakers Groep, Gragtmansstraat 3, 5145 RA Waalwijk

Programma:

16:30 uur         Ontvangst met koffie en thee
17:00 uur

Welkom door Brabant Onderneemt

17:05 uur Presentatie door Jan Strik, Directeur HR services
17:50 uur Rondleiding
18.30 uur Netwerk onder het genot van een hapje en een drankje
20.00 uur Einde bijeenkomst


* Leden van Brabant Onderneemt hebben ten alle tijden voorrang bij inschrijving op dit event op niet leden.

Kosten
Nodig een introducé uit; Deelname aan deze activiteit is kosteloos voor deelnemers van het platform Brabant Onderneemt. Introducés of niet deelnemers zijn kosteloos omdat ieder contact kan inspireren! Hoe? Eenvoudig; aanmelden en achter je naam de naam van de intoducé zetten. Ben je na aanmelding verhinderd om deel te nemen? Dan is afmelden verplicht!

Bij afwezigheid zonder afmelding zijn we genoodzaakt de kosten van €75,- in rekening te brengen.  Bent u verhinderd? Meld u af via: events@brabantonderneemt.nl