Agenda

25 MAART

Eindelijk lekkere Koffie!

15 APRIL

Taste the new Green, op bezoek bij een cityfarm

16 MEI

Netwerken bij Asperge op de Velden

Games for Health


Transformatie is een wereldwijd proces. We verschuiven in de richting van een economie waarin minder regels zijn vastgelegd. Het centrale thema voor de economie verandert van de mate van  winstgevendheid naar de impact die het heeft op het leven van de mensen. Op het moment dat lifestyle interventies een belangrijk onderdeel gaan vormen van onze economieën, welke instrumenten kunnen we dan beter gebruiken voor gedragsverandering dan games? Mensen zijn intrinsiek gemotiveerd om spelletjes te spelen. Daarom kunnen spel en speltechnieken bijdragen aan een snellere gedragsverandering. Jurriaan deelt zijn visie met u over het gebruik van games in alle sectoren, met voorbeelden uit de praktijk, onderbouwd met gevalideerd onderzoek en benchmarks.

Jurriaan van Rijswijk ontwerpt en ontwikkelt game strategieën en serious games voor zorginstellingen en het bedrijfsleven. Jurriaan is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van serious games voor gedragsverandering.

Datum:

Maandag 28 mei 2018

Locatie: 

Temporary Art Center (TAC), Vonderweg 1, 5611 BK Eindhoven

Programma:

18:30 uur         Ontvangst met koffie en thee
19:00 uur

Welkom door Brabant Onderneemt

19:05 uur Presentatie door Ir. Jurriaan van Rijswijk
19:50 uur Discussie
20.10 uur Netwerk onder het genot van een hapje en een drankje
22.30 uur Einde bijeenkomst


Kosten
Nodig een introducé uit; Deelname aan deze activiteit is kosteloos voor deelnemers van het platform Brabant Onderneemt. Introducés of niet deelnemers zijn kosteloos omdat ieder contact kan inspireren! Hoe? Eenvoudig; aanmelden en achter je naam de naam van de intoducé zetten. Ben je na aanmelding verhinderd om deel te nemen? Dan is afmelden verplicht!

Bij afwezigheid zonder afmelding zijn we genoodzaakt de kosten van €75,- in rekening te brengen.  Bent u verhinderd? Meld u af via: events@brabantonderneemt.nl

* Leden van Brabant Onderneemt hebben ten alle tijden voorrang bij inschrijving op dit event