Agenda

16 MEI

Netwerken bij Asperge op de Velden

20 JUNI

Golf met een zomerse afsluiting

Merken en Innovatie


Hoera, een prachtige innovatie... Maar dan? Hoe bouw je business op vanuit een merk? Ofwel, kun jij merkgestuurd ondernemen? En welke activiteiten koppel je hieraan?
 
Verwacht een bijeenkomst waarbij je drie inspirerende verhalen en tips hoort. Anton van Limpt, eigenaar van Bestronics in Veldhoven, vertelt over zijn ondernemerschap, producten en innovaties. Vervolgens vertelt Frank Cuijpers van DeltaZuid over 'Merkgestuurd ondernemen'. We sluiten af met het verhaal van Rob de Groot van Raaker; 'De beste marketing, voelt niet als marketing'. Kortom een leerzame en inspirerende bijeenkomst!

Datum:

Dinsdag 13 november 2018

Locatie: 

Bestronics, De Run 4545, 5503 LT Veldhoven

Programma:

18:00 uur       Ontvangst met buffet
19:00 uur

Welkom door Brabant Onderneemt

19:05 uur Presentatie en rondleiding door Anton van Limpt, Bestronics
20:15 uur 'Merk gestuurd ondernemen' door Frank Cuijpers, Delta Zuid
20.45 uur 'Beste marketing voelt niet als marketing' door Rob de Groot, Raaker
21.10 uur Netwerk onder genot van hapje en drankje
22.00 uur Einde netwerkbijeenkomst


Kosten
Nodig een introducé uit; Deelname aan deze activiteit is kosteloos voor deelnemers van het platform Brabant Onderneemt. Introducés of niet deelnemers zijn kosteloos omdat ieder contact kan inspireren! Hoe? Eenvoudig; aanmelden en achter je naam de naam van de intoducé zetten. Ben je na aanmelding verhinderd om deel te nemen? Dan is afmelden verplicht!

Bij afwezigheid zonder afmelding zijn we genoodzaakt de kosten van €75,- in rekening te brengen.  Bent u verhinderd? Meld u af via: events@brabantonderneemt.nl

Deze activiteit is mede mogelijk gemaakt door: