Agenda

11 FEBRUARI

Jouw energie, de succesfactor in je bedrijf

Trendsverwachting 2018, het jaar van hergroeperen


Op de nieuwjaarsbijeenkomst van Brabant Onderneemt kijken we naar de toekomst! Na het ontvangst in de Skybar van het NH Collection Eindhoven Centre gaan we luisteren naar Lieke Lamb die verteld over Trends 2018.

Lieke Lamb vormt samen met Richard Lamb hét trendwatchers-duo van Nederland. Het duo voorspelde onder andere in 2006 de financiële crisis van 2008 en het jarenlange economische zaagtandherstel tot 2020. Ook voorzagen zij dat de iPad in 2010 haar intrede zou doen. Hoe kunnen zij zo nauwkeurig zijn? Hoe kan je zélf een betrouwbaar toekomstbeeld schetsen?
Tijdens haar trendpresentatie toont Lieke hun TODO Methode waarmee iedereen een TrendsVerwachting kan opstellen voor het eigen bedrijf en trends kan vertalen naar innovatie. Ook bespreekt zij de TrendsVerwachting die Lieke en Richard sinds 2004 jaarlijks publiceren: de TrendsVerwachting 2018+, het jaar van hergroeperen (zie ook Trends2018.nl). Lieke Lamb is onder andere de vaste trendwatcher op NPO1 bij Tijd voor MAX en auteur van het trendboek Your Future!

Datum:

Maandag 15 januari 2018

Locatie: 

NH Collection Eindhoven Centre, Vestdijk 5,5611 CA Eindhoven

Programma:

18:30 uur   Ontvangst 
19:00 uur Welkom door Brabant Onderneemt 
  Ludo de Jong hoteldirecteur van NH Collection Eindhoven Centre
19:30 uur Lieke Lamb, trendwatcher, spreker en columniste
20:15 uur Proost op een ondernemend jaar!
  Netwerk met hapje en drankje
21.00 uur Einde avond

Kosten
Nodig een introducé uit; Deelname aan deze activiteit is kosteloos voor deelnemers van het platform Brabant Onderneemt. Introducés of niet deelnemers zijn kosteloos omdat ieder contact kan inspireren! Hoe? Eenvoudig; aanmelden en achter je naam de naam van de intoducé zetten. Ben je na aanmelding verhinderd om deel te nemen? Dan is afmelden verplicht!

Bij afwezigheid zonder afmelding zijn we genoodzaakt de kosten van €75,- in rekening te brengen.  Bent u verhinderd? Meld u af via: events@brabantonderneemt.nl

* Leden van Brabant Onderneemt hebben ten alle tijden voorrang bij inschrijving op dit event