Agenda

Neuromarketing


"Je maakt 8000 keuzes per dag,
99.95% daarvan is onbewust"
Stel je eens voor dat jij in staat
bent om erachter te komen hoe
mensen écht keuzes maken?

Ons onbewuste brein is al zo'n 500 miljoen jaar oud. Het controleert, regelt en stuurt 99,995% van ons lichaam! Het is zeer wijs, en veruit het meest slimste en ingenieust dat er bestaat. Het onbewuste brein vertelt een veel accurater verhaal over onze keuzes, dan wij zelf bewust kunnen bedenken, verwoorden en voorspellen.
 
Hein Heijen neemt je tijdens deze bijeenkomst mee met een interactieve ervaring waarin hij op een bezielde én toegankelijke manier verteld over o.a. het reptielenbrein. Hoe het werkt, hoe het ons gedrag in het dagelijkse leven beïnvloedt en hoe je dit kunt toepassen in jouw zakelijk- en privéleven. Laat je animeren, inspireren én verbazen!

Datum:

Woensdag 27 november 2019

Locatie: 

The Student Hotel Eindhoven, Stationsweg 1, 5611 AA Eindhoven

Programma:

19:00 uur         Ontvangst met koffie en thee
19:30 uur

Welkom door Brabant Onderneemt

19:35 uur

The Student Hotel

19:45 uur

Presentatie Hein Heijen, expert toegepaste neuromarketing

21.00 uur Presentatie van Goeie Zaken en onthulling
21.10 uur Netwerk onder het genot van hapje en drankje
22.00 uur Einde bijeenkomst


Kosten
: Voor leden van Brabant Onderneemt zijn de kosten voor dit event inbegrepen in het lidmaatschap. Ben u geen lid, dan kunt u één keer kosteloos deelnemen aan een event. Als u daarna lid wilt worden kunt u zich aanmelden via secretariaat@brabantonderneemt.nl

Nodig een introducé uit: Leden van Brabant Onderneemt mogen een introducé meenemen. Introducés zijn kosteloos omdat ieder contact kan inspireren! Een introducé kunt u aanmelden door de naam van de introducé achter uw naam te zetten bij de aanmelding.

Verhinderd: Bent u na aanmelding verhinderd? Dan moet u zich afmelden via events@brabantonderneemt.nl. Dit kan tot uiterlijk vrijdag 22 november vóór 17.00 uur. Zonder afmelding kunnen wij € 75,- aan kosten in rekening brengen.