Agenda

28 OKTOBER

Mobiliteit & Ondernemen

27 NOVEMBER

Neuromarketing

Mobiliteit & Ondernemen


Mobiel zijn is voor iedereen belangrijk. En dit kan op verschillende manieren. De een vliegt, de ander met de trein en weer iemand anders gaat  met de fiets. Maar natuurlijk hebben we ook nog de auto. Ondernemen met visie op de toekomst.
Vader Schippers riep vroeger al tegen de kinderen dat je niet in de olie moest blijven om geld te verdienen. En dat doen de kinderen nu ook niet. Inmiddels biedt Schippers Stop een prachtig autoplein. Zij bieden een mobiliteitsconcept waar men onder één dak alles met betrekking tot mobiliteit terugvindt. Tijdens deze bijeenkomst een ondernemersverhaal en ontwikkelingen in mobiliteit.

Datum:

Maandag 28 oktober 2019

Locatie: 

Schippersstop, Habraken 2601-2605, 5507 TR Veldhoven
Navigatie Oersebaan


Programma:

18:30 uur         Ontvangst met koffie en thee met picknickmand
19:00 uur

Welkom door Brabant Onderneemt

19:05 uur

Presentatie Ari Schippers

19:35 uur

Rondleiding

20.00 uur Netwerk mogelijkheid in Businesspoint
22.00 uur Einde bijeenkomst

Kosten: Voor leden van Brabant Onderneemt zijn de kosten voor dit event inbegrepen in het lidmaatschap. Ben u geen lid, dan kunt u één keer kosteloos deelnemen aan een event. Als u daarna lid wilt worden kunt u zich aanmelden via secretariaat@brabantonderneemt.nl

Nodig een introducé uit: Leden van Brabant Onderneemt mogen een introducé meenemen. Introducés zijn kosteloos omdat ieder contact kan inspireren! Een introducé kunt u aanmelden door de naam van de introducé achter uw naam te zetten bij de aanmelding.

Verhinderd: Bent u na aanmelding verhinderd? Dan moet u zich afmelden via events@brabantonderneemt.nl. Dit kan tot uiterlijk donderdag 24 oktober vóór 17.00 uur. Zonder afmelding kunnen wij € 75,- aan kosten in rekening brengen.