Agenda

16 SEPTEMBER

Focus is belangrijk om te ondernemen

28 OKTOBER

Mobiliteit & Ondernemen

Zomerse Sferen


De vakantie staat voor de deur en wat is nu leuker om af te sluiten met een goed netwerk event. Hartje Eindhoven bij de Kazerne vindt de laatste bijeenkomst voor de vakantie plaats van Brabant Onderneemt. De Kazerne is een internationaal podium voor creatieve industrie die al lovend is ontvangen door de New York Times. Het voormalige marechaussee kazerne en aangrenzende loods komen de werelden van kunst, design, kennis en techniek letterlijk samen met goed eten en drinken. En ook wij zullen in Italiaanse sferen blijven met de hapjes en informatie krijgen over biologische wijnen zodat we kunnen proosten op de vakantie!

Datum:

Maandag 2 juli 2018

Locatie: 

Kazerne, Paradijslaan 2-8, 5611 KN Eindhoven

Programma:

17:00 uur         Ontvangst met koffie en thee
17:30 uur

Welkom door Brabant Onderneemt 

17:35 uur Kazerne door initiatiefneemster Annemoon Geurts
18.00 uur Hapje geinspireerd door Italiaanse sferen
18.05 uur Presentatie over Biologische wijnen
18.30 uur Hapje geinspireerd door Italiaanse sferen
18.35 uur Netwerk
21.30 uur Einde bijeenkomst
Kosten Nodig een introducé uit; Deelname aan deze activiteit is kosteloos voor deelnemers van het platform Brabant Onderneemt. Introducés of niet deelnemers zijn kosteloos omdat ieder contact kan inspireren! Hoe? Eenvoudig; aanmelden en achter je naam de naam van de intoducé zetten. Ben je na aanmelding verhinderd om deel te nemen? Dan is afmelden verplicht!

Bij afwezigheid zonder afmelding zijn we genoodzaakt de kosten van €75,- in rekening te brengen.  Bent u verhinderd? Meld u af via: events@brabantonderneemt.nl

Deze activiteit is mede mogelijk gemaakt door: