• stap 1
  • stap 2
  • stap 3
  • stap 4

Aanmelden als deelnemer van brabant onderneemt zo gepiept!


Ik meld mij aan als:
Toelichting van de 3 mogelijke opties:

1. Volledig
Als volledig betrokken deelnemer wordt u op regelmatige basis op de hoogte gehouden van ontwikkelingen op ondernemersgebied die van belang kunnen zijn voor uw organisatie. Hierbij kunt u denken aan updates over mogelijke subsidies, HRM informatie, bijeenkomsten en overig nieuws. Daarbij kunt u kosteloos bij de bijeenkomsten van Brabant Onderneemt aanwezig zijn. Deze zijn over het algemeen georganiseerd inclusief hapjes en drankjes, waarvoor geen extra kosten worden gerekend. Uitzonderingen hierop zullen altijd worden gecorrespondeerd in de uitnodiging.
Kosten € 675,00 excl. 21% BTW per jaar.

2. Internet
Met deze digitale deelname wordt u op regelmatige basis op de hoogte gehouden van ontwikkelingen op ondernemersgebied die van belang kunnen zijn voor uw organisatie. Daarbij mag u eveneens jaarlijks deelnemen aan de Nieuwjaarsbijeenkomst van Brabant Onderneemt. Verder heeft u online toegang tot de database van alle andere betrokken organisaties en kunt u contact met ons opnemen om in contact te komen met andere betrokkenen.
Kosten € 97,50 excl. 21% BTW per jaar.

3. Geïnteresseerd
Bent u benieuwd naar de werking of de ontwikkelingen van Brabant Onderneemt? Dan kunt u zich aanmelden als geïnteresseerde om betrokken te worden bij Brabant Onderneemt. Als geïnteresseerde kunt u een keer een bijeenkomst bij komen wonen om de sfeer en werking van het platform te proeven. Wordt u daarna deelnemer dan worden de kosten (€75) van de bijeenkomst in mindering gebracht op uw deelname.
Kosten € 75,00 excl. 21% BTW om eenmalig kennis te maken tijdens een bijeenkomst.