LOGOCROWE

 Crowe Horwath Foederer is deelnemer van de maand september.

Crowe Horwath Foederer
Crowe Horwath Foederer is een Top 20 kantoor met 400 medewerkers. Onze financiële professionals op o.a. het gebied van Accountancy, Belastingadvies en Human Resource, staan onze relaties bij in het realiseren van hun ambities. Onze consultants staan u daarnaast bij op het gebied van Corporate Finance, Estate Planning, Pensioen en Risk Management.

In ruim 50 jaar is onze organisatie gegroeid naar een landelijk dekkend kantorennetwerk met 8 vestigingen. Daarnaast zijn wij via ons lidmaatschap van Crowe Horwath International in staat om de internationale ambities van onze relaties volledig te ondersteunen. Crowe Horwath International is het 8e grootste netwerk ter wereld met meer dan 31.000 medewerkers in 125 landen.

Persoonlijk verhaal van Sander van den Berg
Ik ben Sander van den Berg. Ik ben al ruim 10 jaar werkzaam bij Crowe Horwath Foederer als Accountant Administratieconsulent, op ons hoofdkantoor in Eindhoven. Het allermooiste van mijn vak vind ik de relatie die je op kan bouwen met een cliënt, waarbij wederzijds vertrouwen van groot belang is. Immers, de cliënt legt zijn (financiële) hart en ziel bij je neer. Daarnaast is het leuk om in verschillende keukens te kunnen kijken en om cliënten van goed advies, indien nodig in samenspraak met onze andere interne afdelingen, te kunnen voorzien. Zelf ben ik, samen met mijn vrouw Cindy en zoon Tijn, woonachtig in het centrum van Best. In mijn vrije tijd probeer ik 2 keer per week te gaan fitnessen en ben ik actief bij Scouting Oud-Best als begeleider van een groep jongens tussen 14 en 18 jaar oud en (hoe kan het ook anders) als penningmeester van het Stichtingsbestuur.

 

Meer weten? Kijk dan op https://www.foederer.nl/ 

Terug naar de vorige pagina