Agenda

16 SEPTEMBER

Focus is belangrijk om te ondernemen

28 OKTOBER

Mobiliteit & Ondernemen

Terugblik 2012 - Automotive & IPC

Op woensdag 11 oktober was Brabant Onderneemt te gast bij ‘Volvo de Beemd’ in Best. Tussen de blinkende auto´s heette Erwin van Marwijk (directeur Volvo de Beemd) ons van harte welkom in de showroom. In zijn enthousiasme gaf hij het startsein van de avond middels het ronkende geluid van een Ferrari motor.

Na het warme welkom ging iedereen af op de aroma’s van de tapas. Middels een drankje werd er genoten van onder andere de heerlijke gamba’s en gevulde champignons.

Na het eten was iedereen klaar voor de interessante presentatie over de Savage Rivale. Gepassioneerd werd er door Martijn Feron verteld over ‘zijn’ bijzondere en spraakmakende jongensdroom, die mede tot stand is gekomen middels een IPC Subsidie.

Vandaar ook de toepasselijke afsluiting van TRIAS, een korte maar krachtige presentatie door Ron Coenen was dan ook een uitstekende inhoudelijke aanvulling van deze avond.

Uiteraard is er weer afgesloten met een heerlijke borrel. We danken ‘Volvo de Beemd’, Martijn Feron, Ron Coenen en tot slot natuurlijk alle deelnemers voor weer een bijzonder geslaagde avond!