Visie

Voor wie?
(Potentiële) deelnemers van Brabant Onderneemt zijn:
- Ondernemers;
- Ondernemende professionals (profit en non-profit).

Wij zijn actief in de Brabantse economie en zijn bereid hun eigen netwerk open te stellen, actief contacten te leggen en te participeren in het initiële stichtingsdoel (verbinden, samenwerken en inspireren ten behoeve van de Brabantse economie).

Waarom
Omdat wij geloven dat ieder contact inspireert! Dat is ook meteen onze missie. Interesse in de ander en diens netwerk helpt je direct of indirect verder. Dat is waarom wij doen wat we doen en op de manier die ons al 10 jaar in staat stelt om honderden ondernemers en ondernemende proffesionals met elkaar te verbinden. Jij bent erbij, wij faciliteren en delen is ook bij ons vermenigvuldigen.

Hoe
Door ondernemers en professionals van kennisinstellingen en overheden bij elkaar brengen. Een inspirerende en vaak leerzame en onbekende omgeving incombinatie met energieke, enthousiaste en ondernemende mensen zorgt vanzelf voor een inspiratiedomino-effect. Dit doen we altijd met een Brabants tintje, gezelligheid en een bourgondische inslag zorgen voor een prettig zakelijke sfeer.

Tevens kijkt Brabant Onderneemt altijd uit naar succesvolle bedrijven en instellingen die zich als partners aan ons willen verbinden voor mogelijk maken van onze missie.

Wat
Wij realiseren onze missie door een enthousiast laagdrempelig online- en offline platform. Aangesloten deelnemers en partners kunnen elkaar hier snel opzoeken en vinden voor het delen van kennis en contacten. In de prakijk leidt dit al snel tot samenwerking op verschillende fronten. Daarnaast organiseren we in een steeds wisselende omgeving, mede verzorgd door de partners, een kijkje in de keuken van een ander. Fun, ontspanning, inspriratie en inhoud staan hierbij altijd centraal.