Training – NeuroMarketing

30
okt
Training – NeuroMarketing

Training – NeuroMarketing

Place for Bizz
Aanvang: 09:00 uur

Training – NeuroMarketing

Place for Bizz 09:00 uur

“Je maakt 8000 keuzes per dag, 99.95% daarvan is onbewust.” Stel je eens voor dat jij in staat bent om erachter te komen hoe mensen écht keuzes maken?

Ons onbewuste brein is al zo’n 500 miljoen jaar oud. Het controleert, regelt en stuurt 99,995% van ons lichaam! Het is zeer wijs, en veruit het meest ingenieust en slimste dat er bestaat.

Het onbewuste brein vertelt een veel accurater verhaal over onze keuzes, dan wij zelf bewust kunnen bedenken, verwoorden en voorspellen.

Hein Heijen (Academie voor gedragskennis) neemt je tijdens, deze 1-daagse training mee in een interactieve ervaring waarin hij op een bezielde én toegankelijke manier verteld over o.a. het reptielenbrein. Hoe het werkt, hoe het ons gedrag in het dagelijkse leven beïnvloedt en hoe je dit kunt toepassen in jouw zakelijk- en privéleven.

Datum en tijdstip
Vrijdag 30 oktober 2020, 09.00 – 16.30 uur

Voor wie?
Voor iedereen die werkzaam is op het gebied van Marketing, Sales, Communicatie, Onderwijs, HRM, Gezondheid, Directeur (ondernemer) en Overheid!

Hoe
In 1 dag ga ik je middels deze training all in en outs leren over NeuroMarketing.

Programma
09:00 Ontvangst met koffie en thee
09:00 Aanvang van de workshop/training door Hein Heijen
12:15 Lunch (inclusief)
13:00 Vervolg van de workshop/training
16:00 Afsluiting met een borrel
16:30 Einde

Locatie
Place for Bizz, Kerkhofstraat 21 te Valkenswaard

Aanmelden

Kosten
Kosten per deelnemer per training: 150 euro excl. 21% BTW. Voor leden (en collega’s/medewerkers) van Stichting Brabant Onderneemt en huurders van Place for Bizz is er een korting: zij betalen respectievelijk slechts 100 euro excl. 21% BTW.
MKB Brabant deelnemers kunnen voor 125 euro excl. 21% BTW deelnemen.

Deelname aan Brabant Onderneemt of MKB Brabant
Een bedrijfslidmaatschap bedraagt voor Brabant Onderneemt 950 euro en voor MKB Brabant 95 euro per jaar en biedt meer voordelen. Meer info over de verschillende participaties Brabant Onderneemt of MKB-Brabant.

Word nu lid van Brabant Onderneemt!

Als krachtige netwerkorganisatie maken we ons sámen sterk voor verbindende, gastvrije en inspirerende bijeenkomsten.

Aanmelden