Workshop – Engels in business

27
okt
Workshop – Engels in business

Workshop – Engels in business

Place for Bizz
Aanvang: 09:30 uur

Workshop – Engels in business

Place for Bizz 09:30 uur

Hoe lang geleden is het dat je Engels hebt gesproken? Of gecommuniceerd hebt in het Engels? Wil je een stukje je kennis of frissen en met andere ondernemers werken aan je Engels skills? Oftewel fris je basics van het Engels weer eens op. Kom dan naar deze workshop. Een native Engels sprekende trainer van Regina Coeli ook wel bekend van ´de Nonnen van Vught´ zal hier meenemen in deze basics .

Er wordt steeds meer Engels gesproken in onze omgeving zowel zakelijk als privé. Er komt nog een moment dat we iedere dag Engels spreken. Zorg er voor dat je als ondernemer en je personeel ook bij zijn hiermee.
Laat ze de basics van zakelijk Engels op frissen via deze workshop.

Een native sprekende Engelse trainer van Taleninstituut Regina Coeli zal je meenemen in style and tone van de Engelse taal. Denk hierbij aan business Engels, impact woordkeuze, etiketten etc.

Datum en tijdstip
Dinsdag 27 oktober 2020, 09.30 – 13.00 uur (incl. lunch)

Voor wie?
Voor iedereen die werkzaam is op het gebied van Marketing, Sales, Communicatie, Onderwijs, HRM, Gezondheid, Directeur (ondernemer) en Overheid!

Programma
09:30 Ontvangst met koffie en thee
10:00 Aanvang van de workshop Engels in Business
12:00 Lunch en napraten in het Engels (inclusief)
13:00 Einde

Locatie
Place for Bizz, Kerkhofstraat 21 te Valkenswaard

Aanmelden

Kosten
Kosten per deelnemer per training: 75 euro excl. 21% BTW. Voor leden (en collega’s/medewerkers) van Stichting Brabant Onderneemt en huurders van Place for Bizz is er een korting: zij betalen slechts 50 euro excl. 21% BTW.
MKB Brabant deelnemers kunnen voor 65 euro excl. 21% BTW deelnemen.

Deelname aan Brabant Onderneemt of MKB Brabant
Een bedrijfslidmaatschap bedraagt voor Brabant Onderneemt 950 euro en voor MKB Brabant 95 euro per jaar en biedt meer voordelen. Meer info over de verschillende participaties Brabant Onderneemt of MKB-Brabant.

Word nu lid van Brabant Onderneemt!

Als krachtige netwerkorganisatie maken we ons sámen sterk voor verbindende, gastvrije en inspirerende bijeenkomsten.

Aanmelden