Workshop – Zakelijk tekenen

25
sep
Workshop – Zakelijk tekenen

Workshop – Zakelijk tekenen

Place for Bizz
Aanvang: 10:00 uur

Workshop – Zakelijk tekenen

Place for Bizz 10:00 uur

Wil jij ook op een effectievere en leukere manier leren communiceren in jouw zakelijk omgeving? Dat kan nu!!! Doe mee aan de training Zakelijk Tekenen. Dat wil jij toch ook?

Over Studio Stuif
Ik ben Marleen Stuifmeel en de bedenker van Studio Stuif. 
Als vele andere kinderen tekende ik vroeger al graag. Op een bepaald moment stopte ik hiermee, totdat ik per toeval weer in aanraking kwam met tekenen. Tekenen in mijn eigen zakelijke omgeving. Ik werd hier zo enthousiast van dat ik het tekenen weer heb opgepakt en het nu kan toepassen op verschillende manieren. Zo geef ik o.a. workshops in het “Zakelijk Teken”, maak ik visuele praatplaten en presentaties voor bedrijven, illustraties/wandtekeningen en een enkele keer een “uitlegfilmpje” over een bepaald product of dienst.

Datum en tijdstip
Vrijdag 25 september 2020, 10.00 – 16.00 uur

Voor wie?
Voor iedereen, die geen Picasso is en wil ervaren hoe effectief een simpele tekening kan zijn in jouw zakelijke omgeving voor bijv. presentaties, faciliteren, meetings etc. 

Hoe
In 1 dag ga ik je middels visuele tips en tricks leren hoe je gebruik kan maken van simpele tekeningen in je zakelijke communicatie. Tevens neem Marleen Stuifmeel je kort mee waarom het werkt!

Programma
10:00 Welkom door Brabant Onderneemt
16:00 Start webinar door Marleen Stuifmeel

Locatie
Place for Bizz, Kerkhofstraat 21 te Valkenswaard

Aanmelden
Aanmelden kan door een mail te sturen naar secretariaat@brabantonderneemt.nl

Kosten
Kosten per deelnemer per training: 195 euro. Voor leden van Stichting Brabant Onderneemt en MKB-Brabant is er korting: zij betalen respectievelijk slechts 150 euro en 175 euro. Het bedrijfslidmaatschap bedraagt voor Brabant Onderneemt 950 euro en voor MKB Brabant 95 euro per jaar en biedt meer voordelen. Meer info over de verschillende participaties Brabant Onderneemt of MKB-Brabant.

Word nu lid van Brabant Onderneemt!

Als krachtige netwerkorganisatie maken we ons sámen sterk voor verbindende, gastvrije en inspirerende bijeenkomsten.

Aanmelden