Jouw stage bij Brabant Onderneemt?

Jouw stage bij Brabant Onderneemt?

Jouw stage bij Brabant Onderneemt?

Stichting Brabant Onderneemt heeft weer ruimte voor stagiairs die samen met ons Brabant ondernemender willen maken. Brabant Onderneemt is dé ondernemersorganisatie van Brabant en heeft maar één belang: de stem van de ondernemer te laten horen en verenigen.

Samen Brabant ondernemender maken, dat is het doel van Brabant Onderneemt. Dit doen we door te lobbyen, problemen aan te kaarten en oplossingen voor te leggen op onderwerpen die voor ondernemers relevant zijn. En netwerken, bijeenkomsten en webinars organiseren om ondernemers te inspireren, verbinden en kennis op te laten doen.

Vacature stagiair Marketing & Communicatie en/of Events
Brabant Onderneemt heeft ruimte voor een HBO marketing & communicatiestudent of Eventmanagement die samen met ons Brabant ondernemender gaat maken. Heb je een vlotte pen, ken je de kracht van communicatie en weet je de weg met social media? Wil jij jouw communicatietalenten in de praktijk brengen bij een organisatie ondernemers netwerk? Wil je je organisatie talent inzetten om bijeenkomsten te organiseren?

Dit ga je doen
Je schrijft persberichten, nieuwsberichten, uitnodigingen en overige online content, je geeft onze nieuwsbrief inhoudelijk vorm en je zoekt online op een positieve manier oplossingsgerichte interactie met ondernemers.
Je organiseert bijeenkomsten van A tot Z. Uiteraard wordt je hierbij begeleid. Affiniteit met ondernemerschap is een pré, net als beheersing van Adobe CC.

Dit bieden wij je
Een interessante en dynamische stageplek in ondernemend Brabant. De mogelijkheid om ervaring op te doen in: communicatie in een ondernemende omgeving, het schrijven van persberichten die doel raken social media management digital-stakeholder-engagement ledencontact.
Praktijk ervaring op doen en events organiseren en in contact komen met interessante personen en mogelijk toekomstige werkgevers.
De mogelijkheid om een opdracht of onderzoek voor je opleiding te doen. Interesse? E-mail je cv en motivatiebrief naar Thijs Dorssers via thijs@brabantonderneemt.nl onder vermelding van ‘stage komende periode’.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief