Partners

Partners

Partners

Stichting Brabant Onderneemt komt op voor de belangen van de MKB’ers, start-ups en scale-ups in de provincie Noord-Brabant.
Een goed ondernemersklimaat is de basis voor succesvol ondernemen. MKB’ers, start-ups en scale-ups zijn de basis van de Nederlandse en Brabantse economie. Brabant Onderneemt verbindende factor voor alle ondernemers van MKB’er tot start-up en scale-up.

Brabant Onderneemt is een ambitieuze ondernemersorganisatie die partners nodig heeft om de diverse ambities en goede vertegenwoordiging van de MKB’ers, start-ups en scale-ups waar te kunnen maken. Wij zoeken naar partners met overeenkomstige doelstellingen.

Partners krijgen een prominente plaats binnen onze organisatie om zo hun imago, naamsbekendheid en klantenbestand op structurele wijze samen met ons uit te bouwen.

Als partner van Stichting Brabant Onderneemt laat je zien dat je maatschappelijk betrokken bent met de Brabantse economie. Je maakt het mogelijk om start-ups en scale-ups gesubsidieerd deel te laten nemen aan het netwerk van Brabant Onderneemt. Zo doen we het samen in Brabant.

Bazelmans AV (Geluid, Beeld en Licht)
Wedentify (Websites)
Goeie Zaken (Gedrukte media)
i-Team Global (Schoonmaak & Robots)
Digital Junkies (Digitale Marketing)
Lapento (Bedrijfsadvies & consultancy)

Ook partner worden en je maatschappelijke verantwoordelijkheid laten zien? Dat kan neem dan contact met ons op. We hebben nog mogelijkheden in de onderstaande categorieen:
– Automatisering & ICT
– Interieur & exterieur
– Financiële en funding dienstverlening
– Bedrijfsadvies & consultancy
– Verzekeringen
– Telecommunicatie
– Horeca, events & toerisme
– Juridische dienstverlening
– Automotive & mobiliteit
– Personeels dienstverlening
– Coaching, opleidingen & trainingen

Wil je ook partner worden? Neem dan contact met ons op via secretariaat@brabantonderneemt.nl of door het aanmeldformulier getekend terug te sturen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief