Over ons

Over ons

Over ons

Zakelijke vrienden ontstaan bij Brabant Onderneemt

In 2007 is Brabant Onderneemt opgericht en van daaruit is netwerk MKB Brabant en businessclub Brabant Onderneemt ontstaan. De stichting Brabant Onderneemt kent aangesloten deelnemers, partners, ambassadeurs en haar bestuur en oud bestuurders. Daarnaast zijn alle contact van Brabant Onderneemt in het Brabant brede netwerk MKB Brabant. Dit Brabant brede netwerk is vertegenwoordigd in alle Brabantse regio’s van Eindhoven tot Uden en van Helmond tot Breda en van Tilburg tot De Kempen. In totaal telt het MKB Brabant netwerk meer dan 500 connecties en iedere maand komen er tientallen connecties en verschillende enthousiaste deelnemers bij.

Zakelijke vrienden
“Met gelijkgestemden sparren we over alledaagse zaken en bieden we de mogelijkheid om je netwerk uit te breiden met nieuwe connecties”. Aldus oprichter Thijs Dorssers. “De bijeenkomsten zijn altijd inspirerend en leerzaam en worden met Brabantse gezelligheid afgesloten tijdens een netwerkborrel. Bij Brabant Onderneemt heb ik al verschillende zakelijke vriendschappen zien ontstaan”.

Activiteiten
Vanaf het begin organiseert Brabant Onderneemt 8 a 10 bijeenkomsten per jaar. Deze vinden meestal in de 3de week van de maand plaats op een maandag of woensdag. De bijenkomsten zijn veelal in het begin van de avond en af en toe een ontbijtsessie of lunchbijeenkomst.

Tijdens de bijeenkomsten staat inspiratie, kennis en contacten delen altijd centraal. Dit zijn de uitgangspunten van Brabant Onderneemt. Waarbij we nadruk leggen op de ondernemers facetten voor MKBers, start-ups en scale-ups. De activiteiten bestaan uit bijeenkomst met inspirerende sprekers , ondernemers die een ons een ondernemersverhaal vertellen of rondleiden in hun bedrijf, masterclasses, bedrijfsbezoeken, netwerklunches of diners.
Of een workshop over Linkedin, Netwerken, hoe maak ik een businessplan of een kennissessie over advocatuur, telecom, personeelsbeleid.

Toekomst
Ambities zijn er volop en zo hebben we bij Brabant Onderneemt nooit stil gezeten en altijd voor vernieuwing gezorgd. Dit blijven we ook in de toekomst doen. Het huidige bestuur kan niet wachten om Brabant Onderneemt verder uit te bouwen tot een breed MKB Brabant want in tijden waarin de ontwikkelingen sneller gaan dan ooit, is een goed netwerk en de mogelijkheid om kennis en ervaringen te delen, belangrijker dan ooit.

Deelnemer worden van Brabant Onderneemt
Brabant Onderneem is een netwerk- en belangenorganisatie voor ondernemers en ambitieuze professionals in loondienst of te wel “de beslissers van nu en de toekomst”. Je echte leeftijd is niet van belang, je instelling wel! Eén ding hebben alle deelnemers gemeen; ze zijn Ondernemend, Nieuwsgierig en Gezellig.

Combineer jij graag zakelijk met plezier en ben je nieuwsgierig geworden naar wat Brabant Onderneemt jou biedt? Kom eens een keer de sfeer proeven en sluit je daarna aan. Laat ook zien dat je maatschappelijk betrokken bent met de Brabantse economie en het ondernemerschap.
Door deel te nemen maak je het samen met 8 andere ondernemers mogelijk dat een start-up of scale-up gesubsidieerd kan deelnemen aan het netwerk. Zo zorgen we samen voor een toekomstige solide basis van onze Brabantse economie.

Online
Brabant Onderneemt is online te vinden via FacebookLinkedinInstagram. Voor meer informatie neem contact op via het contactformulier en sluit je aan bij Brabant Onderneemt! Of download hier aan Aanmeldformulier en stuur het ons ingevuld en ondertekend per mail terug.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief