Deelnemer worden

Deelnemer worden

Deelnemer worden

Deelnemer worden bij Stichting Brabant Onderneemt kan door je aan te melden via het Aanmeldformulier. Download het Aanmeldformulier hier.

Als je deelnemer bent van Brabant Onderneemt kan je met TROTS laten zien dat je maatschappelijk betrokken bent met onze Brabantse economie.

Daarnaast zorg je er mede voor dat wij als stichting op kunnen komen voor de belangen van de Brabantse MKB-ers, start-ups en scale-ups.

Daarnaast kun je als deelnemer van Brabant Onderneemt deelnemen aan de verschillende bijeenkomsten, meetings, masterclasses en bedrijfsbezoeken die we organiseren. Tijdens deze bijeenkomsten is alles geregeld. We zeggen dan ook vaak met een knipoog, je kunt je portemonnee thuis laten. Voor een drankje en hapje wordt op zijn Brabants verzorgt.

Deelnemers van Brabant Onderneemt hebben enkele zaken gemeen, ze zijn: Ondernemend, Nieuwsierig en Gezellig. Het gaat bij ons niet om de salesleads, niets voor niets is een van onze slogans Omdat ieder contact inspireert”. We hebben ook al vele zakelijke vriendschappen vanuit Brabant Onderneemt zien ontstaan. Wordt ook deelnemer en werk mee aan de toekomstige voedingsbodem van onze Brabantse economie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief