Agenda

11 DECEMBER

Kom maar eens kijken bij...

Kom maar eens kijken bij...


Kom maar eens kijken bij het lab van Tilburg University, een unieke mogelijkheid!

Max Louwerse is hoogleraar cognitieve psychologie en kunstmatige intelligentie aan het Tilburg Center for Cognition and Communication van de Tilburgse universiteit. Hij is initiatiefnemer van het project VIBE (Virtual Humans in the Brabant Economy). Daar worden avatars gemaakt om ingezet te worden voor trainingen in de gezondheidszorg. Het project VIBE is het eerste project van Mind Labs, het initiatief rondom interactieve technologieën en menselijk gedrag in de Spoorzone in Tilburg. De Europese Unie, OP Zuid, het Ministerie van Economische Zaken, de provincie Noord Brabant en de gemeente Tilburg financieren het project.

Wat zijn Avatars? Kom kijken hoe deze avatars tot stand komen met de laatste technologieën en wat ze allemaal kunnen voor de gezondheidszorg. Een avatar is geen robot maar wat is het dan wel? U bent van harte uitgenodigd om dit te komen uitvinden op 11 december bij de University in Tilburg!
Let op beperkt aantal plaatsen zijn beschikbaar, vol=vol

Datum:

Maandag 11 december 2017

Locatie: 

Tilburg University, Warandelaan 2, 5037 AB Tilburg

Programma:

16:30 uur         Ontvangst met koffie en thee
17:00 uur

Welkom door Brabant Onderneemt

17:05 uur Presentatie door Prof. Max Louwerse
hoogleraar Cognitieve psychologie en kunstmatige intelligentie
17.45 uur Rondleiding door het lab groep 1
18.30 uur Rondleiding door het lab groep 2
19.15 uur Netwerk
20.00 uur Einde bijeenkomst
Kosten Nodig een introducé uit; Deelname aan deze activiteit is kosteloos voor deelnemers van het platform Brabant Onderneemt. Introducés of niet deelnemers zijn kosteloos omdat ieder contact kan inspireren! Hoe? Eenvoudig; aanmelden en achter je naam de naam van de intoducé zetten. Ben je na aanmelding verhinderd om deel te nemen? Dan is afmelden verplicht!

Bij afwezigheid zonder afmelding zijn we genoodzaakt de kosten van €75,- in rekening te brengen.  Bent u verhinderd? Meld u af via: events@brabantonderneemt.nl