Van gloeilamp naar led

19
Apr
Van gloeilamp naar led

Van gloeilamp naar led

Locatie: AAA-Lux

Van gloeilamp naar led

Locatie: AAA-Lux

Brabant is een van de innovatiefste regio’s van het land. Vanaf 1891 werden in Eindhoven de eerste gloeilampen geproduceerd. In 1999 werd in de Brainport regio ook begonnen met de verkoop van led-lampen.

In deze regio zitten ook veel ondernemers die iets met verlichting hebben. Bij een van deze ondernemers zullen we een bezoek brengen.

AAA-LUX is een producten van LED schijnwerpers voor hoge mast toepassingen. Ze richten zich op sport in het algemeen, sportstadions en industriële terreinen zoals havens, luchthavens en andere 24/7 buiten toepassingen. Met dimbare verlichtingsoplossingen bespraken AAA-LUX klanten op hun energieverbruik, CO2-uitstoot en onderhoudskosten.Datum en tijdstip
Datum: woensdag 19 april 2023
Tijd: 16:00 – 21:30 uur

Locatie
AAA-Lux, Fijenhof 4, 5652 AE Eindhoven Route naar AAA-Lux

Programma
16:00 – 16:30 uur: inloop
16:30 – 17:30 uur: opening en verhaal over de groei en ontwikkeling van deze onderneming
17:30 – 17:50 uur: rondleiding door de productie van dit bedrijf
18:00 – 20:30 uur: Indonesisch buffet (verzorgt door Sharons Catering) en netwerkborrel

Kosten
Voor deelnemers van Brabant Onderneemt zijn de kosten voor dit event inbegrepen in het lidmaatschap. Ben je geen deelnemer, dan kun je één keer kosteloos deelnemen aan een event. Als je daarna lid wilt worden kan dat door het aanmeldformulier te mailen naar secretariaat@brabantonderneemt.nl

Nodig een introducé uit
Leden van Brabant Onderneemt mogen een introducé meenemen. Introducés zijn kosteloos “Omdat ieder contact kan inspireren!” Een introducé kan je aanmelden in dit formulier.

Verhinderd
Ben je na aanmelding verhinderd? Dan moet je jezelf afmelden via secretariaat@brabantonderneemt.nl. Dit kan tot uiterlijk maandag 16 april 2023 vóór 17.00 uur. Zonder afmelding kunnen wij € 75,- aan kosten in rekening brengen. 

Word nu lid van Brabant Onderneemt!

Als krachtige netwerkorganisatie maken we ons sámen sterk voor verbindende, gastvrije en inspirerende bijeenkomsten.

Aanmelden