Ondernemers aan tafel – kennistafels

23
Mar
Ondernemers aan tafel – kennistafels

Ondernemers aan tafel – kennistafels

Summa College - Restaurant Smmaak

Ondernemers aan tafel – kennistafels

Summa College - Restaurant Smmaak

Voor ondernemers is kennis essentieel om goed te ondernemen. Tijdens de kennistafels kunnen ondernemers lunchen met specialisten op verschillende vakgebieden. Ze worden door de specialisten bijgepraat over de nieuwste ontwikkeling. Men kan tijdens deze lunch sessie met elkaar kennis delen.

Deze kennistafels bestaan uit tafels van 4 of 6 personen, waarbij er het gesprek aan de tafel word geleid door een specialist op een bepaald thema. Je kunt hierbij denken aan thema’s als marketing, financiering, juridisch, personeel en arbeid, ICT en automatisering, verzekeringen, evenementen, audio en visueel, mobiliteit, innovatie, strategie, algemeen management, etc.
Bekijk het inschrijfformulier om de thema’s van deze bijeenkomst te bekijken en maak een keuze waarbij je wilt aansluiten.

Datum en tijdstip
Datum: donderdag 23 maart 2023
Tijd: 11:30 – 14:00 uur

Locatie
Summa College – Restaurant Smmaak
Sterrenlaan 10
5631 KA Eindhoven

Programma
11:30 – 12:00 uur: inloop
12:00 – 13:00 uur: opening en start van de kennis tafels (incl. lunch)
13:00 – 14:00 uur: mogelijk om nog na te praten en evalueren met een koffie of thee

Meld je aan en maak een eerste keuze en tweede keus voor je tafel, de thema’s en tafelleiders zijn:

 • Een tevreden klant? De focus van uw medewerkers is van belang (tafel medewerkers)
  Gespreksleider: Marijn van der Starre. Marijn begeleidt met zijn bedrijf Klantfocus grote klanten als De Efteling en McDonalds waar het gaat om klanttevredenheid. En dat is meer dan het nakomen van afspraken.
 • UWV, op een goede manier afscheid van elkaar nemen (tafel werkgeverschap)
  Ook ontslag hoort (helaas) bij het werkgeverschap. En als dan de breuk onvermijdelijk is, is het natuurlijk wel zaak dat de juiste procedures gevolgd worden en dat alles goed in kaart wordt gebracht.
  Gespreksleider: Mireen Meulenbroeks. Mireen is ontslagconsulent AJD en helpt u graag op weg in de processen.
 • Deltazuid, Wie ben je zelf en wie is je klant? (tafel marketing)
  Elk bedrijf en iedere organisatie wil het: een merk zijn (of worden) waar mensen van houden. Je wilt herkenbaar zijn. Opvallen. Ergens voor staan. Maar daar heb je wel karakter voor nodig. Hoe zorg je ervoor dat het karakter van je merk overal in terugkomt? Archetypes helpen daarbij. Hoe je archetypes kunt toepassen in je marketing en communicatie. 
  Gespreksleider, Tom van Zeeland neemt jullie mee in de strategie om te komen tot de juiste identiteit en hoe deze te vermarkten.  

Kosten
Voor deelnemers van Brabant Onderneemt zijn de kosten voor dit event inbegrepen in het lidmaatschap. Ben je geen deelnemer, dan kun je één keer kosteloos deelnemen aan een event. Als je daarna lid wilt worden kan dat door het aanmeldformulier te mailen naar secretariaat@brabantonderneemt.nl

Nodig een introducé uit
Leden van Brabant Onderneemt mogen een introducé meenemen. Introducés zijn kosteloos “Omdat ieder contact kan inspireren!” Een introducé kan je aanmelden in dit formulier.

Verhinderd
Ben je na aanmelding verhinderd? Dan moet je jezelf afmelden via secretariaat@brabantonderneemt.nl. Dit kan tot uiterlijk maandag 20 maart 2023 vóór 17.00 uur. Zonder afmelding kunnen wij € 75,- aan kosten in rekening brengen. 

Word nu lid van Brabant Onderneemt!

Als krachtige netwerkorganisatie maken we ons sámen sterk voor verbindende, gastvrije en inspirerende bijeenkomsten.

Aanmelden