‘Zoek de verbinding’ Masterclass met humor GECANCELD!

01
Jan
‘Zoek de verbinding’ Masterclass met humor GECANCELD!

‘Zoek de verbinding’ Masterclass met humor GECANCELD!


‘Zoek de verbinding’ Masterclass met humor GECANCELD!


Masterclass van een cabaretier

Leon van der Zanden heeft van 2001 tot begin 2019 door Nederland en België getoerd als cabaretier en stand-up comedian. Momenteel regisseert hij. Daarnaast heeft hij meerdere Tv-programma’s gemaakt, gepresenteerd en geeft hij lezingen, presentaties, lessen aan beginnende cabaretiers en workshops met humor. De kern van alles wat hij doet is ‘contact’. Contact met een publiek, één op één en contact met jezelf. Daar zijn volgens hem alle lessen te leren en alle persoonlijke ontwikkelingen te doorleven. Voor verschillende bedrijven heeft hij teambuilding-workshops mogen geven en ontdekte zo het gebrek aan contact en verbinding binnen al deze organisaties. En dit terwijl die verbinding juist essentieel is voor die verandering die nu gaande is. Wil jij authentiek ondernemen met humor en een echte verbinding aan kunnen gaan, neem dan deel aan deze masterclass.

Datum en tijdstip
Donderdag 12 maart 2020, 08.30 uur – 11.00 uur

Programma
08.30 uur Inloop
09.00 uur Masterclass met humor door cabaretier Leon van der Zanden
10.30 uur Netwerken
11.00 uur Einde bijeenkomst

Locatie
Theater de Schalm
Meiveld 3, 5501 KA Veldhoven
  
Parkeren
Rondom Theater de Schalm kunt u het beste parkeren op parkeerterrein Repel of parkeergarage Geer.

Aanmelden

Kosten
Voor deelnemers van Brabant Onderneemt zijn de kosten voor dit event inbegrepen in het lidmaatschap. Ben je geen deelnemer, dan kun je één keer kosteloos deelnemen aan een event. Echter dit evenement is in samenwerking met MKB Eindhoven. Hierbij geld dat je deelnemer moet zijn om te kunnen deelnemen aan deze gezamenlijke bijeenkomst. Als je lid wilt worden kan dat door het aanmeldformulier te mailen naar secretariaat@brabantonderneemt.nl

Verhinderd
Ben je na aanmelding verhinderd? Dan moet je jezelf afmelden via secretariaat@brabantonderneemt.nl. Dit kan tot uiterlijk dinsdag 10 maart vóór 17.00 uur. Zonder afmelding kunnen wij € 75,- aan kosten in rekening brengen. 

Word nu lid van Brabant Onderneemt!

Als krachtige netwerkorganisatie maken we ons sámen sterk voor verbindende, gastvrije en inspirerende bijeenkomsten.

Aanmelden