Benut kansen social media!

01
Jan
Benut kansen social media!

Benut kansen social media!


Benut kansen social media!


Beïnvloedingspsychologie via Linkedin

We maken bijna allemaal gebruik van social media, maar kunnen we er niet veel meer uit halen? Wat zijn de mogelijkheden en trends?
Dé specialist Marjolein Bongers van House of Social Media leert het je in interactieve trainingen. Direct toepasbaar in de praktijk.

Leer op welke manier je iemands brein kunt beïnvloeden en hoe je ervoor kunt zorgen dat potentiële klanten sneller “ja” zeggen tegen jouw aanbod of diensten. Aan de hand van de 7 beïnvloedingswapens van Cialdini vertaalt naar de inzet van LinkedIn krijg je concrete en praktische voorbeelden om je overtuigings-kracht te vergroten met als uiteindelijke doel meer leads en een hogere omzet.


Datum en tijdstip
Dinsdag 11 februari 2020, 10.00 uur – 13.00 uur

Locatie
Bogert 2, 5612 LZ Eindhoven

Parkeren
U kunt het beste parkeren bij parkeergarage Fellenoord en Q-Park de Bijenkorf.

Aanmelden

Kosten
Kosten per deelnemer voor deze training bedragen €249. Voor deelnemers van Brabant Onderneemt geldt er een korting, deze betalen € 195.
Ook genieten van het ledenvoordeel voor deze trainingen? Sluit je aan als deelnemer bij Brabant Onderneemt. Dit kan door het aanmeldformulier te mailen naar secretariaat@brabantonderneemt.nl

Verhinderd
Ben je na aanmelding verhinderd? Dan moet je jezelf afmelden via secretariaat@brabantonderneemt.nl. Dit kan tot uiterlijk vrijdag 7 februari vóór 17.00 uur.

Word nu lid van Brabant Onderneemt!

Als krachtige netwerkorganisatie maken we ons sámen sterk voor verbindende, gastvrije en inspirerende bijeenkomsten.

Aanmelden