Dat is nog eens SLIM!

01
Jan
Dat is nog eens SLIM!

Dat is nog eens SLIM!


Dat is nog eens SLIM!


Dit is hèt moment om aan de slag te gaan met ontwikkeling, scholing en coaching in jouw organisatie. Dan stimuleer je kennis en groei van je medewerkers. En dat is fijn, want dan komen ze goed mee met de ontwikkelingen die jouw organisatie en de branche doormaken. En je krijgt er subsidie voor. Ook heel fijn!

SLIM-regeling
Deze subsidie voor een Leven Lang Ontwikkelen heet de SLIM-regeling. En dat is niet voor niets, want investeren in een Leven Lang Ontwikkelen is slim. Als werkgever creëer je met de SLIM-regeling een leerrijke omgeving voor je medewerkers en daarmee vergroot je kansen voor je organisatie.

Voor welke bedrijven is de subsidie van toepassing?
De subsidie is van toepassing op alle mkb-bedrijven die hun werknemers een praktijkleerplaats bieden voor het volgen van een Praktijkverklaring. Deze is bestemd voor mensen die nog geen startkwalificatie hebben en voor wie een mbo-opleiding nog een stap te ver is. Je kunt max. € 2.700 subsidie aanvragen voor één praktijkleerplaats. Het aantal plaatsen is onbeperkt. Het gaat om plaatsen in de logistiek, techniek, zorg en dienstverlening.

Wat kun je daarvan doen?
Je biedt gedurende een bepaalde periode praktijkleerplaatsen voor een beroepsopleiding (of een deel daarvan) in de derde leerweg. Jouw bedrijf staat geregistreerd als een Erkend Leerbedrijf. Je kunt de SLIM-regeling voor de praktijkleerplaatsen aanvragen bij het Ministerie van Sociale Zaken van 2 t/m 31 maart en van 1 t/m 30 september.

Infolunch
Wij hebben ons in deze regeling verdiept en delen onze kennis graag met bedrijven die interesse hebben tijdens een korte infolunch. Natuurlijk helpen we bij het aanvragen van deze SLIM-regeling en zorgen voor het realiseren van de praktijkleerplaatsen in jouw bedrijf.

Datum en tijdstip
Dinsdag 17 maart 2020 van 12.00 uur – 13.30 uur

Locatie
Summa College
De Blécourtstraat 1, 5652 GB Eindhoven

Parkeren
Parkeerterrein op locatie

Aanmelden
Wilt u deelnemen? Neem dan contact op met secretariaat@brabantonderneemt.nl

Verhinderd
Ben je na aanmelding verhinderd? Dan moet je jezelf afmelden via secretariaat@brabantonderneemt.nl. Dit kan tot uiterlijk vrijdag 13 maart vóór 17.00 uur.

Dit event is in samenwerking met MKB Eindhoven en Brabant Onderneemt.

Word nu lid van Brabant Onderneemt!

Als krachtige netwerkorganisatie maken we ons sámen sterk voor verbindende, gastvrije en inspirerende bijeenkomsten.

Aanmelden