Fit to scale-up

01
Jan
Fit to scale-up

Fit to scale-up


Fit to scale-up


Ondernemers starten met een bedrijf en worden dan vaak als een start-up gezien. Als deze startup gaat groeien worden ze scale-up genoemd. Ze hebben dan alle bedrijfsprocessen, sales processen en het product- of dienst geoptimaliseerd en kunnen dan gaan opschalen.
Dat betekend dat de organisatie fit moet zijn om op te schalen. Niet alleen de organisatie, maar ook de mensen zijn van belang. Misschien nog wel het belangrijkst.

We gaan op ontbijt bezoek bij Welin & Meraki en Fit20 in Eindhoven. Afgelopen jaren en zeker de laatste maanden hebben we bij Fit20 ervaren wat het is om te ondernemen. Maar ook hoe dat ze als een scale-up in crisistijd hun cashflow op orde moesten houden en hun klanten moesten binden. Commercieel directeur Rijk van Geresteijn meenemen in de beslissingen en acties die Fit20 heeft ondernomen afgelopen jaren en deze Corona periode. Daarna zullen we de groep in 2-en splitsen voor een demo van het Fit20 concept door Emiel Bechtold eigenaar van Fit20 Eindhoven. En een rondleiding bij WELKIN & MERAKI Eindhoven.

Wanneer
Woensdag ochtend 2 september, 07.30 – 10.30 uur

Waar
WELKIN & MERAKI Eindhoven
Emmasingel 33-35, 5611 AZ Eindhoven

Aanmelden

Corona
We zijn als stichting Brabant Onderneemt weer blij dat we een fysieke bijeenkomst kunnen organiseren waarbij de Corona-regels wel in achtnemen.

Word nu lid van Brabant Onderneemt!

Als krachtige netwerkorganisatie maken we ons sámen sterk voor verbindende, gastvrije en inspirerende bijeenkomsten.

Aanmelden