Geen koffie maar…

21
Jun
Geen koffie maar…

Geen koffie maar…

Bierbrouwerij de Koningshoeve in Tilburg
Aanvang: 11:15 uur.

Geen koffie maar…

Bierbrouwerij de Koningshoeve in Tilburg
Aanvang: 11:15 uur.

Op kantoor, thuis en het bedrijfsleven wordt veel koffie gedronken. Koffie staat ook bekend als het zwarte goud. Op maandag 21 juni wordt het geen koffie, maar… THEE. Wij Nederlanders zijn ook thee drinkers, daarom gaan we ons eens wat meer laten vertellen over thee en hoe je deze goed kunt schenken. We gaan zelfs kijken op een theeplantage, in Brabant nog wel. Deze activiteit wordt weer een buiten netwerkwandeling die we combineren met een workshop over thee. We gaan samen weer buiten netwerk wandelen.
Sluit je aan bij de gezelligste netwerkwandeling van Brabant! Op 21 juni organiseren wij samen met Art of Tea een netwerkwandeling in de mooie omgeving van Tilburg. Lunch wordt verzorgd. 

Datum
Maandag 21 juni 2021, 11:15 uur verzamelen, om 11.30 uur starten we de netwerkwandeling

Locatie
We verzamelen om 11.15 uur bij Eindhovenseweg 3 te Tilburg (Bierbrouwerij de Koningshoeve). 

Aanmelden

Kosten
Voor deelnemers van Brabant Onderneemt zijn de kosten voor dit event inbegrepen in het lidmaatschap. Ben je geen deelnemer, dan kun je één keer kosteloos deelnemen aan een event. Als je daarna lid wilt worden kan dat door het aanmeldformulier te mailen naar secretariaat@brabantonderneemt.nl
Verhinderd

Ben je na aanmelding verhinderd? Dan moet je jezelf afmelden via secretariaat@brabantonderneemt.nl. Dit kan tot uiterlijk 16 juni, vóór 17.00 uur. Zonder afmelding kunnen wij € 50,- aan kosten in rekening brengen. 

Word nu lid van Brabant Onderneemt!

Als krachtige netwerkorganisatie maken we ons sámen sterk voor verbindende, gastvrije en inspirerende bijeenkomsten.

Aanmelden