Pragmatisch aan de slag met Generatieve AI!

28
Sep
Pragmatisch aan de slag met Generatieve AI!

Pragmatisch aan de slag met Generatieve AI!

AI Innovation Centre

Pragmatisch aan de slag met Generatieve AI!

AI Innovation Centre

header AI

Eigenaren en directeuren van MKB-ondernemingen in Brabant, de toekomst van innovatie wacht op je! Stel je voor dat je met generatieve AI je bedrijfsprocessen optimaliseert, tijd en geld bespaart, en nieuwe, grensverleggende oplossingen creëert. Klinkt dat als een kans die je niet wilt missen? Dan is dit evenement jou op het lijf geschreven!

Stichting Brabant Onderneemt nodigt je uit voor een unieke netwerkbijeenkomst in het AI Innovation Center op 28 september 2023. Laat je inspireren door Guido van Gageldonk, de Technolist, en ontdek hoe je zelf pragmatisch aan de slag kunt met generatieve AI. Dit is meer dan een bijeenkomst; het is een kans om te leren, te groeien en verbinding te maken met de Brabantse ondernemersgemeenschap.

Datum en tijdstip
Datum: donderdag 28 september (schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een uitnodiging)
Tijd: 17:00 – 21:30 uur

Locatie
AI Innovation Center, High Tech Campus 5, Parkeren in P1 uitgang

Programma
17:00 – 17:30 uur: Warm ontvangst met gelijkgestemde ondernemers
17:30 – 17:40 uur: Inspirerende opening door Thijs Dorssers, introductie AI Innovation Centre
17:40 – 18:55 uur: Workshop-achtige keynote door Guido, de Technolist. Ga zelf aan de slag met generatieve AI
19:00 – 20:30 uur: buffet en netwerkborrel

Over Guido van Gageldonk: Mede-oprichter van Prespective en gepassioneerd door technologie, Guido helpt mensen en organisaties grip te krijgen op de snel veranderende technologische wereld. Zijn nuchtere en humoristische benadering maakt complexe onderwerpen toegankelijk.

Word onderdeel van de beweging en ontdek hoe generatieve AI jouw onderneming kan transformeren! Meld je nu aan en laat je inspireren.

🎟️ Meld je nu aan!

Kosten
Voor deelnemers van Brabant Onderneemt zijn de kosten voor dit event inbegrepen in het lidmaatschap. Ben je geen deelnemer, dan kun je normaal gesproken één keer kosteloos deelnemen aan een event. Als je daarna lid wilt worden kan dat door het aanmeldformulier te mailen naar secretariaat@brabantonderneemt.nl
Voor deze bijeenkomst hebben we een andere policy voor introduce’s en geïnteresseerde brengen we € 35 (incl. 21 BTW) in rekening, besluit je om vervolgens aan te sluiten dan wordt dit verrekend/gecrediteerd met je deelname.

Verhinderd
Ben je na aanmelding verhinderd? Dan moet je jezelf afmelden via secretariaat@brabantonderneemt.nl. Dit kan tot uiterlijk 24 september 2023 vóór 17.00 uur. Zonder afmelding kunnen wij € 75,- aan kosten in rekening brengen. 

Word nu lid van Brabant Onderneemt!

Als krachtige netwerkorganisatie maken we ons sámen sterk voor verbindende, gastvrije en inspirerende bijeenkomsten.

Aanmelden