Happen en proosten…

24
Jan
Happen en proosten…

Happen en proosten…

per sms en mail

Happen en proosten…

per sms en mail

Happen en proosten

Het nieuwe jaar is aangebroken en dat betekent nieuwe kansen, nieuwe connecties en natuurlijk nieuwe successen! Wij nodigen je uit om samen met ons het glas te heffen op een voorspoedig 2024tijdens onze bruisende nieuwjaars netwerkbijeenkomst.

🥂 Proost op Nieuwe Kansen Begin het jaar goed en proost met ons op alle kansen en mogelijkheden die voor ons liggen. Het perfecte moment om te reflecteren op het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar wat komen gaat.

🎲 Netwerk Bingo – Verbind op een Leuke Manier Maak kennis met andere ondernemers via onze unieke Netwerk Bingo. Een speelse manier om te netwerken, waarbij je op een ontspannen en leuke manier nieuwe contacten legt. Wie weet welke verrassende connecties je hier maakt!

🍽 Heerlijke Hapjes en Drankjes Geniet van de culinaire creaties van onze getalenteerde cateraar, perfect gecombineerd met een selectie verfrissende drankjes. Een ideale gelegenheid om in een ontspannen sfeer te netwerken en nieuwe contacten te leggen.

Dit is jouw kans om het jaar te starten met frisse energie, inspirerende gesprekken en waardevolle nieuwe connecties. We zien je graag op 24 januari – laten we samen het nieuwe jaar inluiden met positieve vibes en goede gesprekken!

Datum en tijdstip
Datum: woensdag 24 januari 2024
Tijd: 17:00 – 20:00 uur

Locatie
Sharons Catering
Alard du Hamelstraat 51, 5622 CC Eindhoven
Parkeren aan Pastoor van Arsplein

Programma
17.00 uur – 17.30 uur inloop
17.30 uur – 18.00 uur welkomst woordje door Brabant Onderneemt en de locatie
18.00 uur – 18.30 uur Netwerk BINGO
18.30 uur – 19.55 uur verder netwerken met hapjes en drankjes
19.55 uur – 20.00 uur einde

Kosten
Voor deelnemers van Brabant Onderneemt zijn de kosten voor dit event inbegrepen in het lidmaatschap. Ben je geen deelnemer, dan kun je één keer kosteloos deelnemen aan een event. Als je daarna lid wilt worden kan dat door het aanmeldformulier te mailen naar secretariaat@brabantonderneemt.nl

Nodig een introducé uit
Leden van Brabant Onderneemt mogen een introducé meenemen. Introducés zijn kosteloos “Omdat ieder contact kan inspireren!” Een introducé kan je aanmelden in dit formulier.

Verhinderd
Ben je na aanmelding verhinderd? Dan moet je jezelf afmelden via secretariaat@brabantonderneemt.nl. Dit kan tot uiterlijk maandag 22 januari 2024 vóór 17.00 uur. Zonder afmelding kunnen wij € 75,- aan kosten in rekening brengen. 

Word nu lid van Brabant Onderneemt!

Als krachtige netwerkorganisatie maken we ons sámen sterk voor verbindende, gastvrije en inspirerende bijeenkomsten.

Aanmelden