Klanten wat moet je ermee?

4
jun
Klanten wat moet je ermee?

Klanten wat moet je ermee?

i-Team Global te Eindhoven
Aanvang: uur.

Klanten wat moet je ermee?

i-Team Global te Eindhoven uur.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Klanten-wat-moet-je-ermee-1024x577.jpg

Ontdek de kunst van klantbeleving en hoe je deze in jouw voordeel kunt gebruiken! Wij nodigen je uit voor een fascinerende bijeenkomst bij i-Team Global, waar we diep in de wereld van klantrelaties en consumentenervaringen duiken.

🔍 Unieke Klantbeleving bij i-Team Global Maak kennis met de innovatieve aanpak van Frank van de Ven. Hij brengt het concept van klantrelaties naar een hoger niveau door klantsituaties levensecht na te bootsen in zijn organisatie. Ervaar zelf hoe i-Team Global omgevingen zoals McDonald’s, Plus en Jumbo supermarkten, een NS treintoestel, en zelfs een Airbus 330, widebody airplane van KLM heeft gereconstrueerd om hun dienstverlening perfect af te stemmen op de behoeften van hun klanten.

🎤 Marijn van der Starre – Klanteninzichten en Strategieën Daarnaast zal Marijn van der Starre ons meenemen op een ontdekkingstocht met zijn presentatie “Klanten, wat moet je ermee?”. Marijn onthult waardevolle inzichten en strategieën om klantrelaties te versterken en de customer journey te optimaliseren.

Deze bijeenkomst staat volledig in het teken van de customer journey en hoe je deze informatie kunt gebruiken om jouw zakelijke relaties en klantbeleving te verbeteren. Het is een ideale gelegenheid om te leren van toonaangevende experts, inspiratie op te doen en te netwerken met gelijkgestemde ondernemers.

📆 Mis deze kans niet om je klantinzichten te verdiepen en jouw bedrijfsstrategie te verrijken. Reserveer je plek en doe mee aan een dag vol leerzame ervaringen en netwerkmogelijkheden!

Locatie
i-Team Global te Eindhoven

Datum
dinsdag 4 juni 2024

Programma
16.45 uur – 17.15 uur inloop
17.30 uur – 18.15 uur welkomst woordje door Brabant Onderneemt en ondernemingsvisie Frank van de Ven de oprichter van i-Team Global
18.15 uur – 19.00 uur Rondleiding door Mark Hoevenaars, Global Marketing & Innovation Ambassador, korte tour, inclusief fotomoment in het vliegtuig
19.00 uur – 19.30 uur hapje eten
19.30 uur – 20.00 uur Klanten wat moet je ermee door Marijn van der Starre
20.00 uur – 20.45 uur afsluiten met drankje

Kosten
Voor deelnemers van Brabant Onderneemt zijn de kosten voor dit event inbegrepen in het lidmaatschap. Ben je geen deelnemer, dan kun je één keer kosteloos deelnemen aan een event. Als je daarna lid wilt worden kan dat door het aanmeldformulier te mailen naar secretariaat@brabantonderneemt.nl

Nodig een introducé uit
Leden van Brabant Onderneemt mogen een introducé meenemen. Introducés zijn kosteloos “Omdat ieder contact kan inspireren!” Een introducé kan je aanmelden in dit formulier.

Verhinderd
Ben je na aanmelding verhinderd? Dan moet je jezelf afmelden via secretariaat@brabantonderneemt.nl. Dit kan tot uiterlijk donderdag 30 mei 2024 vóór 17.00 uur. Zonder afmelding kunnen wij € 75,- aan kosten in rekening brengen. 

Word nu lid van Brabant Onderneemt!

Als krachtige netwerkorganisatie maken we ons sámen sterk voor verbindende, gastvrije en inspirerende bijeenkomsten.

Aanmelden