Klimaatkans in een energietransitie!

20
Apr
Klimaatkans in een energietransitie!

Klimaatkans in een energietransitie!


Aanvang: 16:00 uur.

Klimaatkans in een energietransitie!


Aanvang: 16:00 uur.

De WaardenMakers en Stichting Brabant Onderneemt organiseren komend jaar de Klimaatkans sessies! Spraakmakende onderwerpen die te maken hebben met de energietransitie, CO2 uitstoot en waterstof. Wat is de ontwikkeling en hoe zien we de toekomst in? Versnel jij mee!? De sessie biedt inzicht in onze toekomst als ondernemer, en de daarbij opkomende kansen met betrekking tot ONS klimaat! 

Hosts
Tafelheer Pieter van Hulten
Martin Bakker en Vester van Munnekom (WaardenMakers)
Thijs Dorssers en Sem de Vries (Stichting Brabant Onderneemt)
Jan Piet van der Meer (winnaar van de Waterstofprijs 2020, uitgegeven door de Nederlandse Waterstof & Brandstofcel Associatie (NWBA))

Toelichting gastspreker
De heer Jan Piet van der Meer is al meer dan 20 jaar actief in de wereld van brandstofcellen en waterstof! Benieuwd geworden? Check dan het artikel in Waterstofmagazine maar meld je ook zeker aan!

Datum
20 april 2021, 16:00-17:00 uur

Programma
16:00 uur Welkom door hosts
16:05 uur Introductie door WaardenMakers
16:15 uur De Waterstofdialoog met Jan Piet van der Meer en gasten; dromen, denken en doen
16:35 uur Ondernemerskansen met discussiepanel; kansen, durven
17:00 uur Einde

Locatie
Hybride! Er zal een online stream zijn mét de beperkte mogelijkheid om offline aanwezig te zijn in de studio. Bij interesse om aanwezig te zijn in de studio van De Waardenmakers, geef dit aan op het aanmeldformulier. We zullen hierna contact met u opnemen of er plaats is. De link voor de livestream wordt binnenkort verstuurd!

Aanmelden

Kosten
Voor deelnemers van Brabant Onderneemt zijn de kosten voor dit event inbegrepen in het lidmaatschap. Ben je geen deelnemer, dan kun je één keer kosteloos deelnemen aan een event. Als je daarna lid wilt worden kan dat door het aanmeldformulier te mailen naar secretariaat@brabantonderneemt.nl

Verhinderd
Ben je na aanmelding verhinderd? Dan moet je jezelf afmelden via secretariaat@brabantonderneemt.nl. Dit kan tot uiterlijk 18 april vóór 17.00 uur. Zonder afmelding kunnen wij € 50,- aan kosten in rekening brengen. 

Word nu lid van Brabant Onderneemt!

Als krachtige netwerkorganisatie maken we ons sámen sterk voor verbindende, gastvrije en inspirerende bijeenkomsten.

Aanmelden