Ondernemers aan tafel – mei

14
May
Ondernemers aan tafel – mei

Ondernemers aan tafel – mei

Summa College - Restaurant Smmaak
Aanvang: 11:30 uur.

Ondernemers aan tafel – mei

Summa College - Restaurant Smmaak
Aanvang: 11:30 uur.

Ondernemers aan tafel

Ontmoet, Verbind, en Groei. Voor ondernemers draait het om meer dan alleen kennis; het gaat om de connectie. Onze lunchsessies zijn nu nog interactiever en gericht op het bouwen van relaties. Tijdens deze bijeenkomsten leggen we een reeks onderwerpen en stellingen op tafel, niet gebonden aan vaste thema’s. Dit geeft jou de vrijheid om diepgaande gesprekken te voeren met mede-ondernemers over onderwerpen die jou écht interesseren.

Elke lunchtafel wordt een broedplaats van ideeën, ervaringen en perspectieven. Hier geen vooraf bepaalde agenda; de focus ligt op het spontane gesprek, het delen van kennis en het smeden van nieuwe zakelijke relaties. Het gaat om de echte kennismaking, het uitwisselen van ideeën en het delen van ervaringen, allemaal rondom een smakelijke maaltijd.

Laat je inspireren, daag jezelf uit en verbreed je horizon. Schrijf je in en ontdek zelf hoe deze dynamische sessies jouw ondernemerschap kunnen verrijken. Het gaat om meer dan alleen netwerken; het gaat om het bouwen van een gemeenschap van gelijkgestemden.

Datum en tijdstip
Datum: dinsdag 14 mei 2024
Tijd: 11:30 – 14:00 uur

Locatie
Summa College – Restaurant Smmaak
Sterrenlaan 10
5631 KA Eindhoven

Programma
11:30 – 12:00 uur: inloop
12:00 – 13:00 uur: opening en start van de kennis tafels (incl. lunch)
13:00 – 14:00 uur: mogelijk om nog na te praten en evalueren met een koffie of thee

Kosten
Voor deelnemers van Brabant Onderneemt zijn de kosten voor dit event inbegrepen in het lidmaatschap. Ben je geen deelnemer, dan kun je één keer kosteloos deelnemen aan een event. Als je daarna lid wilt worden kan dat door het aanmeldformulier te mailen naar secretariaat@brabantonderneemt.nl

Nodig een introducé uit
Leden van Brabant Onderneemt mogen een introducé meenemen. Introducés zijn kosteloos “Omdat ieder contact kan inspireren!” Een introducé kan je aanmelden in dit formulier.

Verhinderd
Ben je na aanmelding verhinderd? Dan moet je jezelf afmelden via secretariaat@brabantonderneemt.nl. Dit kan tot uiterlijk donderdag 09 mei vóór 17.00 uur. Zonder afmelding kunnen wij € 75,- aan kosten in rekening brengen. 

Word nu lid van Brabant Onderneemt!

Als krachtige netwerkorganisatie maken we ons sámen sterk voor verbindende, gastvrije en inspirerende bijeenkomsten.

Aanmelden