Online Banenmarkt door WSPNOB

01
Jan

Online Banenmarkt door WSPNOB


Online Banenmarkt door WSPNOB


Dinsdag 1 december organiseert het Werkgevers Servicepunt Noordoost-Brabant een online banenmarkt. Via het evenement komen werkgevers en werkzoekenden samen om elkaar te inspireren en helpen.

De coronacrisis heeft een impact op alles, zo ook op de arbeidsmarkt. Om werkgevers en werkzoekende juist nu samen te brengen organiseert het Werknemersservicepunt Noordoost-Brabant een Online Banenmarkt op 1 december.

Hoe werkt het?

De WSPNOB Online Banenmarkt wordt georganiseerd via een besloten LinkedIn-groep. Werkgevers en werkzoekenden kunnen lid worden van deze groep. Op dinsdag 1 december tussen 10:00 en 13:00 uur kunnen werkgevers actuele vacatures en oproepen delen en geïnteresseerden kunnen hier rechtstreeks op reageren. Werkzoekenden krijgen ook de kans zichzelf te presenteren door hun CV of pitch te delen om op deze manier gevonden te worden. Online, dus helemaal corona-proof!

ZOOM-sessies met werkgevers

Tijdens de WSPNOB Online Banenmarkt organiseren wij een aantal Zoom-sessies met werkgevers uit specifieke sectoren. Werkzoekenden kunnen zich van tevoren aanmelden voor een Zoom-sessie in een sector die hun interesse heeft. Zij kunnen tijdens deze sessie het verhaal horen van deze werkgever, vragen stellen en zichzelf presenteren. Zo hopen we nog meer werkgevers en werkzoekenden aan elkaar te verbinden.

Praktische informatie
Datum             : Dinsdag 1 december 2020
Tijd                  : 10.00 – 13.00 uur
Locatie            : Online via de LinkedIn-groep: WSPNOB Online Banenmarkt

De WSPNOB Online Banenmarkt is een initiatief van het Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant (WSP NOB); een samenwerkingsverband van de 16 gemeenten uit de regio, het UWV en de ontwikkelbedrijven Weener XL, WSD en IBN. De Online Banenmarkt wordt mede mogelijk gemaakt door Provincie Noord-Brabant.

Aanmelden

Aanmelden voor de WSPNOB Online Banenmarkt is gemakkelijk. Log in op LinkedIn en zoek in de zoekbalk op ‘WSPNOB Online Banenmarkt’ (of volg deze link). Klik vervolgens op ‘lid worden’. U krijgt binnen 24 uur bericht dat u lid bent geworden van de groep. Na de WSPNOB Online Banenmarkt zullen de vacatures en oproepen nog geruime tijd zichtbaar blijven.

WSP Noordoost-Brabant: https://wspnoordoostbrabant.nl/

LinkedIn-groep WSPNOB Online Banenmarkt: https://www.linkedin.com/groups/8986251/

Voor meer vragen kunt u terecht bij nicole.papen@wspnoordoostbrabant.nl

Word nu lid van Brabant Onderneemt!

Als krachtige netwerkorganisatie maken we ons sámen sterk voor verbindende, gastvrije en inspirerende bijeenkomsten.

Aanmelden