Out-of-the-box

26
Mar
Out-of-the-box

Out-of-the-box

Sporthal 't Hazzo

Out-of-the-box

Sporthal 't Hazzo

Out of the box

🥊 Zakelijk & Sportief Event – Combineer Inzicht met Actie 🏋️

Ben jij klaar om zowel fysiek als zakelijk uitgedaagd te worden? Sluit je aan bij ons unieke evenement waar we het beste van twee werelden samenbrengen: sport en business.

🥊 Start met sparren – Boksworkshop door Susan Janssen. Begin je dag met een energieboost! Doe mee aan een inspirerende boksworkshop, verzorgd door Susan Janssen van Out of the Boks. Deze sessie is meer dan alleen fysiek sparren; het gaat over het aanscherpen van je focus, het verbeteren van je reflexen en het omarmen van uitdagingen, zowel in de ring als in het bedrijfsleven.

🍳 Netwerk ontbijt & inspirerende talks Na het sparren genieten we samen van een gezond en versterkend ontbijt. Dit is ook het moment waarop Jeroen van Duursen het podium betreedt met zijn boeiende verhaal over Action Typing. Jeroen zal inzichten delen over hoe actiegericht gedrag kan leiden tot succes in zowel persoonlijke als professionele sferen.

Dit event is de perfecte kans om je lichaam en geest te stimuleren, nieuwe zakelijke inzichten te verkrijgen en waardevolle connecties te leggen. We combineren het beste van sportieve activiteit en zakelijke scherpte in een dynamische en energieke omgeving.

📅 Mis deze kans niet om sportief en zakelijk te groeien. Reserveer je plek nu en start je dag met energie, inspiratie en nieuwe connecties!

Locatie
Sporthal ’t Hazzo
Prunellalaan 7, 5582 HB Waalre

Datum
dinsdag 26 maart 2024

Programma
08.30 uur – 09.00 uur inloop en omkleden
09.00 uur – 10.00 uur welkomst woordje door Brabant Onderneemt, Susan Janssen en start boks clinic
10.00 uur – 10.30 uur omkleden en douchen (er zijn douches voor mannen en vrouwen)
10.30 uur – 11.15 uur ontbijt met verhaal van Jeroen van Duursen over Action Typing
11.15 uur – 11.30 uur einde

Kosten
Voor deelnemers van Brabant Onderneemt zijn de kosten voor dit event inbegrepen in het lidmaatschap. Ben je geen deelnemer, dan kun je één keer kosteloos deelnemen aan een event. Als je daarna lid wilt worden kan dat door het aanmeldformulier te mailen naar secretariaat@brabantonderneemt.nl

Nodig een introducé uit
Leden van Brabant Onderneemt mogen een introducé meenemen. Introducés zijn kosteloos “Omdat ieder contact kan inspireren!” Een introducé kan je aanmelden in dit formulier.

Verhinderd
Ben je na aanmelding verhinderd? Dan moet je jezelf afmelden via secretariaat@brabantonderneemt.nl. Dit kan tot uiterlijk donderdag 21 maart 2024 vóór 17.00 uur. Zonder afmelding kunnen wij € 75,- aan kosten in rekening brengen. 


Mogelijk gemaakt door:

Word nu lid van Brabant Onderneemt!

Als krachtige netwerkorganisatie maken we ons sámen sterk voor verbindende, gastvrije en inspirerende bijeenkomsten.

Aanmelden