Regionale Bedrijvendag

01
Jan
Regionale Bedrijvendag

Regionale Bedrijvendag


Regionale Bedrijvendag


Geef jongeren een kans!’

Jongeren zijn van waarde voor uw bedrijf, ook als ze wat extra begeleiding nodig hebben. Geef hen de kans kennis te maken met uw bedrijf of branche!

Bedoeling is dat 350 leerlingen uit het Voorgezet speciaal onderwijs Praktijkonderwijs en Voortgezet Onderwijs voor Anderstaligen in een vroeger stadium voor te bereiden op hun toekomst, zodat ze eerder bekend raken met het bedrijfsleven. Ze oriënteren zich hier op toekomstige stages, werkplekken en bbl/bol-trajecten. De dag is een initiatief van de scholen i.s.m. MKB Eindhoven en Brabant Onderneemt

Door deelname zorgt u ervoor dat deze jongeren zich optimaal kunnen voorbereiden op een goede plaats op de arbeidsmarkt. Tegelijkertijd krijgt u contact met mogelijke werknemers voor nu of in de toekomst.

Datum en tijdstip
Woensdag 12 februari 2020, 09:00 uur – 13.00 uur

Locatie
Taalbrug College
Toledolaan 3, 5629 CC Eindhoven

Parkeren
Vanaf de Toledolaan kunt u doorrijden tot Libra Revalidatie, links van u bevindt er een parkeerterrein waar u kunt parkeren.

Aanmelden
Wilt u deelnemen aan de Regionale Bedrijvendag? U kunt u mailen naar secretariaat@brabantonderneemt.nl

Ook genieten van het ledenvoordeel voor deze trainingen? Sluit je aan als deelnemer bij Brabant Onderneemt. Dit kan door het aanmeldformulier te mailen naar secretariaat@brabantonderneemt.nl.

Verhinderd
Ben je na aanmelding verhinderd? Dan moet je jezelf afmelden via secretariaat@brabantonderneemt.nl. Dit kan tot uiterlijk dinsdag 10 februari vóór 17.00 uur.

Word nu lid van Brabant Onderneemt!

Als krachtige netwerkorganisatie maken we ons sámen sterk voor verbindende, gastvrije en inspirerende bijeenkomsten.

Aanmelden