Robots in Brabant bij het MKB!

01
Jan
Robots in Brabant bij het MKB!

Robots in Brabant bij het MKB!


Robots in Brabant bij het MKB!


Op maandag 27 september a.s. organiseren onderstaande organisaties van 14:45 – 19:00 uur een meet & match bijeenkomst in het Fieldlab Flexible Manufacturing op de Brainport Industries Campus (BIC) in Eindhoven als onderdeel van het project MKB Robotiseert. Binnen het brede werkveld van flexibele automatisering, robots en cobots organiseren de Fieldlabs in Roermond, Eindhoven en Breda onder de vlag van MKB Robotiseert, elk een bijeenkomst op hun eigen locatie met een specifiek thema. Het thema voor de eerste bijeenkomst op de BIC in Eindhoven zal zijn ‘mens-robot samenwerking’.

Doelgroep van de bijeenkomst zijn MKB-bedrijven en robotica (system)integrators, zodat naast de inhoudelijke sprekers op de netwerkmomenten misschien direct al vraag en aanbod gematcht kunnen worden.

Datum en tijdstip
Datum: 27september 2021, 14:45 – 18.30 uur

Locatie
fieldlab flexible manufacturing @ BIC Eindhoven
BIC 1
5657 BX Eindhoven

Parkeren
Bij de BIC kan je alleen betaald parkeren, meer info klik hier.

Programma

14:45 Inloop
15:00 Welkom door MKB Robotiseert, toelichting reeks bijeenkomsten
15:10 Toelichting BIC-ecosysteem en programma Fabriek vd Toekomst
15:20 Toelichting Fieldlab FlexMan
15:30 Keynote spreker en demonstratie ‘mens-robot samenwerking’
16:00 Enkele korte pitches BIC-bedrijven
16:30 Pauze (meet & match)
17:00 Ronde langs enkele fieldlabs en bedrijven op BIC
18:30 Afsluitende borrel en netwerken (meet & match)

Aanmelden

Inschrijven

Voorwaarden aanmelding
Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door oa Holland Robotics, Breda Robotics, Fiellab Flexible Manufacturing (Fontys) en Fieldlab Robotics vanuit het project MKB Robotiseert. Stichting Brabant Onderneemt is ook vanaf de zijlijn betrokken bij dit project als sub-partner.

Het aantal deelnemers is door de beschikbare ruimte en het interactieve karakter beperkt tot 40 personen. De organisatie behoudt zich daarbij het recht voor om een keuze te maken tussen de aangemelde personen op basis van relevantie voor het event en het onderwerp. Gezien de betrokkenheid en voorbereiding van meerdere bedrijven op de BIC, verzoeken we u bij deelname ook het gehele programma aanwezig te zijn. Begin september zal de definitieve uitnodiging volgen, en half september de deelnamebevestiging.

Word nu lid van Brabant Onderneemt!

Als krachtige netwerkorganisatie maken we ons sámen sterk voor verbindende, gastvrije en inspirerende bijeenkomsten.

Aanmelden