In de wolken

11
Oct
In de wolken

In de wolken

Eindhoven op de High Tech Campus
Aanvang: 15:00 uur.

In de wolken

Eindhoven op de High Tech Campus
Aanvang: 15:00 uur.

NorthC Datacenters en Brabant onderneemt nodigen je uit voor een bijeenkomst over digitale transformatie en de rol van de cloud. Na een uur weet je meer over wat een datacenter is en wat is het verschil is tussen een hybrid cloud en een public cloud. En nog belangrijker: hoe je als ondernemer de verkregen kennis kan inzetten voor de eigen bedrijfsvoering. 

Met ‘digitale transformatie’ bedoelen we het inspelen op onze digitale wereld met een nieuw business model. Als organisatie is zo’n transformatie nodig om klaar te zijn voor de toekomst: De organisatie wordt wendbaarder, waardoor deze sneller kan inspelen op de behoeften van haar klanten. Ook verbetert digitale transformatie je concurrentiepositie. Vergeet niet dat ook je bestaande bedrijfsvoering hierbij een grote rol blijft spelen: die heb je nodig om uw nieuwe businessmodel te financieren.

​Maar hoe pak je een digitale transformatie aan? En wat betekent de cloud nu precies?
Dit kom je allemaal te weten tijdens de rondleiding en presentatie in het datacenter van NorthC op de High Tech Campus.

Datum en tijdstip
Datum: maandag 11 oktober 2021, 15:00 – 18.00 uur

Locatie
NorthC Datacenters Eindhoven
High Tech Campus 53
5656 AE Eindhoven

Parkeren
Je kunt gratis parkeren bij P5.

Programma

15:00 Ontvangst met koffie en thee
15:30 Welkomst woordje door Brabant Onderneemt
15:35 In de wolken wat betekend dat nu?
16:25 Rondleiding door het datacenter
17:05 Netwerken en borrel
18:00 Einde bijeenkomst

Aanmelden

Kosten
Voor deelnemers van Brabant Onderneemt zijn de kosten voor dit event inbegrepen in het lidmaatschap. Ben je geen deelnemer, dan kun je één keer kosteloos deelnemen aan een event. Als je daarna lid wilt worden kan dat door het aanmeldformulier te mailen naar secretariaat@brabantonderneemt.nl

Nodig een introducé uit
Leden van Brabant Onderneemt mogen een introducé meenemen. Introducés zijn kosteloos “Omdat ieder contact kan inspireren!” Een introducé kan je aanmelden in dit formulier.

Verhinderd
Ben je na aanmelding verhinderd? Dan moet je jezelf afmelden via secretariaat@brabantonderneemt.nl. Dit kan tot uiterlijk vrijdag 7 oktober vóór 17.00 uur. Zonder afmelding kunnen wij € 75,- aan kosten in rekening brengen. 

Word nu lid van Brabant Onderneemt!

Als krachtige netwerkorganisatie maken we ons sámen sterk voor verbindende, gastvrije en inspirerende bijeenkomsten.

Aanmelden