Schipper mag ik over varen?

01
Jan
Schipper mag ik over varen?

Schipper mag ik over varen?


Schipper mag ik over varen?


Op deze mooie nazomerdag gaan we met alle deelnemers van Brabant Onderneemt netwerken op het water.

Gastspreker Marjolein Brocatus zal op deze middag op het podium verschijnen en ons mee nemen in de kunst van het ‘Zakelijk Verleiden’. Op een inspirerende en vooral activerende manier geeft ze de handvatten om eenvoudiger de in contact te komen en te netwerken. Wat uiteindelijk vaak ook zal zorgen voor het selecteren en vinden van de juiste klanten.

Het is belangrijk dat je echt connectie hebt met je zakelijke contacten. Kwetsbaarheid is essentieel om dat te bereiken. Je goed voorbereiden en de juiste vragen stellen helpt ook om met succes te netwerken.

Na het interessante verhaal van Marjolein gaan we kijken of deze lessen kunnen toepassen? We gaan netwerken op het water in roeibootjes en aan de kant met elkaar in gesprek.

Tot slot kunnen we na een leerzaam en actief uitje heerlijk borrelen. Wie weet komen er mooie samenwerkingen uit.

Datum en tijdstip
Datum: 21 september 2021, 15:00 – 18.30 uur

Locatie
De Helden van Kien
Bremhorst 1
(Navigatie: zwembadweg)
5491 LR, Sint-Oedenrode

Parkeren
U kunt gratis parkeren op de parkeerplaats aan de Bremhorst (ca 250 plaatsen) aan de noordkant van Streekpark Kienehoef of op de parkeerplaats aan de zwembadweg (ca 160 plaatsen).

Programma

15:00 Ontvangst met koffie en thee
15:30 Welkomst woordje door Brabant Onderneemt
15:35 Mini-masterclass Zakelijk Verleiden, door Marjolein Brocatus
16:25 Netwerken aan de kant en in de roeibootjes
17:30 Netwerken en borrel
18:30 Einde bijeenkomst

Aanmelden

Kosten
Voor deelnemers van Brabant Onderneemt zijn de kosten voor dit event inbegrepen in het lidmaatschap. Ben je geen deelnemer, dan kun je één keer kosteloos deelnemen aan een event. Als je daarna lid wilt worden kan dat door het aanmeldformulier te mailen naar secretariaat@brabantonderneemt.nl

Nodig een introducé uit
Leden van Brabant Onderneemt mogen een introducé meenemen. Introducés zijn kosteloos “Omdat ieder contact kan inspireren!” Een introducé kan je aanmelden in dit formulier.

Verhinderd
Ben je na aanmelding verhinderd? Dan moet je jezelf afmelden via secretariaat@brabantonderneemt.nl. Dit kan tot uiterlijk vrijdag 17 september vóór 17.00 uur. Zonder afmelding kunnen wij € 75,- aan kosten in rekening brengen. 

Word nu lid van Brabant Onderneemt!

Als krachtige netwerkorganisatie maken we ons sámen sterk voor verbindende, gastvrije en inspirerende bijeenkomsten.

Aanmelden