The New Horizon 2020

01
Jan
The New Horizon 2020

The New Horizon 2020


The New Horizon 2020


Het jaar 2020 is in zicht. Een jaartal dat in talloze vergezichten en strategieën als stip op de horizon is benut. Dat maakt 2020 een moment bij uitstek om terug te blikken, vooruit te kijken en samen nieuwe toekomstplannen te maken. We verwelkomen u daarom graag op dinsdag 7 januari 2020 van 16.00 tot 19.00 uur tijdens The New Horizon 2020: dé nieuwjaarsbijeenkomst van Brainport Eindhoven die plaatsvindt in het Evoluon in Eindhoven.
Van Brussel naar Brainport
We hebben het genoegen Robert-Jan Smits als gastspreker te mogen ontvangen. Hij startte in maart van dit jaar als Collegevoorzitter van de Technische Universiteit Eindhoven. Als relatieve nieuwkomer in Brainport en vanuit zijn achtergrond als Directeur Generaal Research en Innovatie van de Europese Commissie, waar hij architect was van het innovatie en onderzoeksprogramma Horizon 2020, zal hij reflecteren op het functioneren van de regio en op waar kansen voor de toekomst liggen.
Samenvattend is dit een bijeenkomst die u niet mag missen! De dertien organiserende partners van The New Horizon zien uw aanmelding met plezier tegemoet.

Voor meer info kijk op de website en aanmelden kan via deze link.

Word nu lid van Brabant Onderneemt!

Als krachtige netwerkorganisatie maken we ons sámen sterk voor verbindende, gastvrije en inspirerende bijeenkomsten.

Aanmelden