Wie ben ik?

01
Jan
Wie ben ik?

Wie ben ik?


Wie ben ik?


Nieuwjaarsbijeenkomst
Om het jaar gezellig en fris te beginnen organiseren we een nieuwjaarsbijeenkomst die helemaal in het teken staat van jullie! Leer andere ondernemers kennen door een gezellig online netwerkevenement en laat je verrassen.

Wie is het?
Wie is de gastspreker? Dat blijft nog even geheim! Het is in iedergeval een man, houdt van spelletjes en de rest kom je vanzelf achter!

Datum en tijdstip
Maandag 18 januari 2020, 19.30 – 21.00 uur

Programma
19:30 Online aanmelden
19:40 Welkomst woordje door Brabant Onderneemt
19:40 Wie is de gastspreker?
19:50 Gastspreker
20:30 Wie ben ik? Netwerk moment
20:55 Online afsluiting

Locatie
Online via Airmeet

Aanmelden

Kosten
Voor deelnemers van Brabant Onderneemt zijn de kosten voor dit event inbegrepen in het lidmaatschap. Ben je geen deelnemer, dan kun je één keer kosteloos deelnemen aan een event. Als je daarna lid wilt worden kan dat door het aanmeldformulier te mailen naar secretariaat@brabantonderneemt.nl

Nodig een introducé uit
Leden van Brabant Onderneemt mogen een introducé meenemen. Introducés zijn kosteloos “Omdat ieder contact kan inspireren!” Een introducé kan je aanmelden in dit formulier.

Verhinderd
Ben je na aanmelding verhinderd? Dan moet je jezelf afmelden via secretariaat@brabantonderneemt.nl. Dit kan tot uiterlijk donderdag 14 januari vóór 17.00 uur. Zonder afmelding kunnen wij € 50,- aan kosten in rekening brengen. 

Word nu lid van Brabant Onderneemt!

Als krachtige netwerkorganisatie maken we ons sámen sterk voor verbindende, gastvrije en inspirerende bijeenkomsten.

Aanmelden