WSPNOB Online Banenmarkt

01
Jan

WSPNOB Online Banenmarkt


WSPNOB Online Banenmarkt


De coronacrisis heeft veel invloed op de arbeidsmarkt. Om werkgevers en werkzoekenden – juist nu – samen te brengen, organiseert het Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant op 2 februari 2021 de tweede editie van de WSPNOB Online Banenmarkt.

Hoe werkt het?

De WSPNOB Online Banenmarkt wordt georganiseerd via een besloten LinkedIn-groep. Werkgevers en werkzoekenden kunnen lid worden van deze groep. Tijdens de banenmarkt kunnen werkgevers vacatures en oproepen delen en geïnteresseerden kunnen hier rechtstreeks op reageren. Werkzoekenden krijgen de kans zichzelf te presenteren door hun CV of pitch te delen. Online, dus helemaal corona-proof!

Datum:         Dinsdag 2 februari 2021
Tijd:             10.00 – 13.00 uur
Locatie:        Online via de LinkedIn-groep: WSPNOB Online Banenmarkt

Aanmelden kan door lid te worden van deze LinkedIn-groep.

ZOOM-sessies & kennissessies

Tegelijkertijd met de Online Banenmarkt organiseren wij ZOOM-sessies met werkgevers. Tijdens deze sessies kunnen werkzoekenden in kleine groepen kennismaken met een werkgever, terwijl hij vertelt over de branche, het bedrijf en de vacatures. Ook is er ruimte om vragen te stellen. Naast de ZOOM-sessies organiseren we kennissessies voor werkzoekenden over de thema’s ‘Leven Lang Ontwikkelen’ en ‘Succesvol Solliciteren’. Werkzoekenden kunnen zich hiervoor aanmelden via deze link.

Succesvolle eerste editie

Op 1 december vond de eerste editie van de WSPNOB Online Banenmarkt plaats. Dit was een groot succes, want:

  • Ruim 600 deelnemers
  • 120 geplaatste vacatures
  • 65 sollicitatiegesprekken
  • 18 sollicitanten met een (nieuwe) baan!

“Tijdens de WSPNOB Online Banenmarkt merkte ik dat je verrassende contacten kunt leggen als je open minded bent en dus niet in je geijkte hokje blijft hangen. Contacten die jou weer kunnen verbinden met de juiste personen en je zo verder brengen in je sollicitatieproces. Erg inspirerend!” – Jessica van Schaik, werkzoekende

Bericht: WSPNOB

Word nu lid van Brabant Onderneemt!

Als krachtige netwerkorganisatie maken we ons sámen sterk voor verbindende, gastvrije en inspirerende bijeenkomsten.

Aanmelden