Webinar – Zakelijk tekenen

01
Jan
Webinar – Zakelijk tekenen

Webinar – Zakelijk tekenen


Webinar – Zakelijk tekenen


Wil jij ook op een effectievere en leukere manier leren communiceren in jouw zakelijk omgeving? Dat kan nu!!! Doe mee aan de webinar Zakelijk Tekenen. Dat wil jij toch ook?

Over Studio Stuif
Ik ben Marleen Stuifmeel en de bedenker van Studio Stuif. 
Als vele andere kinderen tekende ik vroeger al graag. Op een bepaald moment stopte ik hiermee, totdat ik per toeval weer in aanraking kwam met tekenen. Tekenen in mijn eigen zakelijke omgeving. Ik werd hier zo enthousiast van dat ik het tekenen weer heb opgepakt en het nu kan toepassen op verschillende manieren. Zo geef ik o.a. workshops in het “Zakelijk Teken”, maak ik visuele praatplaten en presentaties voor bedrijven, illustraties/wandtekeningen en een enkele keer een “uitlegfilmpje” over een bepaald product of dienst.

Datum en tijdstip
Maandag 6 april 2020, 16.00 – 17.00 uur

Programma
16:00 Welkom door Brabant Onderneemt
16:05 Start webinar door Marleen Stuifmeel
17:00 Einde webinar

Locatie
Van achter je pc of laptop thuis online via Zoom.

Aanmelden

Kosten
Voor deelnemers van Brabant Onderneemt zijn de kosten voor dit event inbegrepen in het lidmaatschap. Ben je geen deelnemer, dan kun je één keer kosteloos deelnemen aan een event. Aan de webinars van Brabant Onderneemt kan je vaker gratis deelnemen. Als je daarna lid wilt worden kan dat door het aanmeldformulier te mailen naar secretariaat@brabantonderneemt.nl

Word nu lid van Brabant Onderneemt!

Als krachtige netwerkorganisatie maken we ons sámen sterk voor verbindende, gastvrije en inspirerende bijeenkomsten.

Aanmelden