MKB Brabant

MKB Brabant

MKB Brabant

MKB Brabant is het label van stichting Brabant Onderneemt en komt hiermee op voor de belangen van de MKB’ers, start-ups en scala-ups in Brabant. We voeren de lobby met de provinciale en nationale overheid. We onderhouden daarnaast contacten met de verschillende non-profit als lokale overheden. We hebben afgevaardigde ambassadeurs in de verschillende regio’s en Brabantse steden, van Eindhoven tot Breda en van Tilburg tot Den Bosch.

Onze Brabantse MKB ondernemers zijn verspreid door over heel Brabant

We doen het tenslotte samen in Brabant. MKB Brabant door Brabant Onderneemt.

Waarom aansluiten bij een brancheorganisatie?

Beeld naar buiten
De organisaties die een branche vertegenwoordigen zijn vaak ook belangrijk voor het beeld dat de buitenwereld van een branche heeft.
Zo vertegenwoordigen de voorzitters hun leden bij grote overkoepelende kwesties binnen de provincie en daarbuiten. Ook attenderen ze de media op nijpende en actuele kwesties. Ook door regelmatig in de media te verschijnen met positieve berichten, verbeteren ze de reputatie voor de regio. 

Netwerken
Een goed netwerk is heel belangrijk, zeker als het collega ondernemers van je zijn. Brancheorganisaties organiseren ontmoetingen, bijeenkomsten en netwerkbijeenkomsten.

Tot slot nog even alle diensten van de brancheorganisatie MKB Brabant op een rijtje:

  • Vertegenwoordiging leden in media en voor politiek
  • Kennis en ervaring via oa workshops en onderzoek
  • Beschermen reputatie van regio bij grote publiek
  • Bied een netwerk aan
  • Samenwerking
  • PR en evenementen

Sluit aan bij MKB Brabant

Steun als Brabantse ondernemer MKB Brabant en zorg mee voor een gezond economisch en arbeidsklimaat in Noord-Brabant en wordt onderdeel van dit sterke netwerk. Meld je aan door onderstaande aanmeldformulier online in te vullen en ondertekenen via Signable.

Als deelnemer van MKB Brabant mag je een keer de sfeer komen ervaren bij een bijeenkomst die worden georganiseerd door stichting Brabant Onderneemt. Wil je vaker aanwezig zijn bij deze netwerkbijekomensten, bedrijfsbezoeken, workshops? Upgrade je MKB Brabant deelname dan naar een volwaardige deelname van Brabant onderneemt door hier te klikken.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief