Beste Ondernemers Visie Awards Eindhoven 2021

Beste Ondernemers Visie Awards Eindhoven 2021

Beste Ondernemers Visie Awards Eindhoven 2021

Sinds 1993 reikt JCI Eindhoven de BOV Awards uit aan de ondernemer(s) uit de regio Eindhoven met de Beste Ondernemers Visie. Anders dan in andere jaren doet de organisatie een oproep aan u! Zijn er ondernemers in uw netwerk die dit jaar absoluut mee moeten dingen naar een plaats op het podium, meld deze dan nu aan.

Op maandag 22 maart 2021 zal de 26e editie van de Beste Ondernemers Visie Eindhoven plaatsvinden, de BOV Awards 2021! De uitreiking van de BOV-Trofee is uitgegroeid tot hét netwerkevenement in de metropool regio Eindhoven.

In de aanloop naar de komende editie zal door JCI Eindhoven wederom onderzocht worden welke ondernemers uit de regio hebben laten zien waarom zij binnen hun​ eigen vakgebied zo succesvol zijn en kans moeten maken op die fel begeerde BOV Award. Uit deze kandidaten zal een deskundige jury onder leiding van Tiny Sanders vervolgens drie finalisten selecteren die met elkaar de strijd aangaan tijdens de BOV Award night in het Parktheater. 

Meedingen naar de BOV award is een unieke kans om de onderneming aan een groot publiek te presenteren hetgeen enorm veel positieve exposure oplevert in de brede regionale media. 

De kenmerkende factor van de BOV Awards is dat deze ondernemersprijs volledig onafhankelijk wordt uitgereikt en dat de kanshebbers geen deel uitmaken van een besloten netwerk of sponsorgroep waaruit de uiteindelijke winnaar wordt gekozen. In principe kan dus iedere ondernemer meedingen, waarbij de volgende criteria een rol spelen:

  • De ondernemer(s) heeft/hebben een unieke visie op ondernemen die bijdraagt aan het succes van de onderneming.
  • De onderneming is gevestigd in (metropool) regio Eindhoven (https://metropoolregioeindhoven.nl/).
  • De ondernemer(s) heeft/hebben een belang in de onderneming. 
  • De onderneming bestaat minimaal drie jaar en heeft een omzet van ten minste EUR 7 miljoen.
  • De onderneming heeft minimaal 10 medewerkers in dienst.

Een oproep aan u! Kent u ondernemers die dit jaar absoluut mee moeten dingen naar een plaats op het podium? Stuur dan een bericht naar onderzoek@boveindhoven.nl en omschrijf in max. 200 woorden waarom deze ondernemer(s) de komende editie niet mag/mogen ontbreken!

Kijk voor winnaars door de jaren heen op www.boveindhoven.nl 

Bron: BOV Eindhoven

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief