Brabant onderneemt presenteert het nieuwe Goeie Zaken

Brabant onderneemt presenteert het nieuwe Goeie Zaken

Maak kennis met het nieuwe Goeie Zaken. In de November editie van Goeie Zaken vind je weer een hele hoop mooie en inspirerende verhalen en artikelen. Leer over andere Brabantse ondernemers en wat zij doen. Laat je inspireren over verschillende initiatieven. 

Goeie Zaken is het magazine voor ondernemers en ondernemende mensen in de Brainportregio.

In deze editie laten Edwin van de Ven en (ik) Thijs Dorssers zien dat samenwerken je sterker maakt als ondernemer. Krachten bundelen en zo samen een platform bieden voor andere Brabantse ondernemers. 

Ben jij benieuwd naar de November editie? Klik dan hier. Wil je graag meer weten over Goeie Zaken, check dan de website van Goeie Zaken

Over Goeiezaken
Goeie Zaken is hét businessmagazine voor ondernemers en ondernemende mensen in de Brainportregio. Dit informatieve en sfeervolle magazine bevat een mix van redactionele artikelen en advertorials met een balans tussen het goeie en de zaken. Goeie Zaken verschijnt tweemaandelijks en valt bij 5.000 ondernemers en eindbeslissers op de mat. Daarnaast worden artikelen gepubliceerd op onze website en social media.

Meer weten over Goeie Zaken?
Edwin van de Ven
Mobiel: 06 128 24432
E-mail: e.vdven@goeie-zaken.online

Wil je graag het gratis magazine ontvangen? Neem dan contact op met de uitgever: redactie@goeie-zaken.online

Volg Goeie Zaken en blijf op de hoogte via LinkedIn, Twitter, Facebook en/of Instagram

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief