Dienstverlening van Ondernemersklankbord nu tijdelijk gratis

Dienstverlening van Ondernemersklankbord nu tijdelijk gratis

Dienstverlening van Ondernemersklankbord nu tijdelijk gratis

Ondernemers kunnen dit jaar gratis professionele coaching krijgen van Stichting Ondernemersklankbord. Dit geldt voor alle terreinen van bedrijfsvoering en fasen waarin uw onderneming zich bevindt: van start tot bedrijfsopvolging. Ook als uw onderneming in zwaar weer verkeert door de coronacrisis.

Ondernemersklankbord is een kleine organisatie van ongeveer 300 vrijwilligers die mkb-ondernemers met coaching bijstaat.

Ondernemers begeleiden ondernemers

De adviseurs zijn gemotiveerde oud-ondernemers en specialisten die hun kennis en praktijkervaring inzetten. Voor een adviestraject van een halfjaar betaalt u normaal een eigen bijdrage van € 200. Door de coronacrisis is de dienstverlening van het ondernemersklankbord sinds kort tijdelijk gratis dankzij de extra steun vanuit het ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

Ondernemendheid en ondernemerschap

Het programma O2LAB versterkt en verankert ondernemendheid en ondernemerschap in het onderwijs. Onderwijs voor scholieren en studenten, maar ook onderwijs voor ondernemers waaronder het mkb. Bijvoorbeeld in de vorm van trainingen en coaching. De dienstverlening van Stichting Ondernemersklankbord is daar een goed voorbeeld van.

Bron: RVO.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief