Jacqueline Zuidweg nieuwe voorzitter Raad van Toezicht van Stichting MKB Financiering (SMF)

Jacqueline Zuidweg nieuwe voorzitter Raad van Toezicht van Stichting MKB Financiering (SMF)

Stichting MKB Financiering heeft Jacqueline Zuidweg benoemd als nieuwe voorzitter van de Raad van Toezicht. In deze rol zal zij de komende jaren toezicht houden op de ontwikkelingen van de organisatie.

Verdere ontwikkeling van de MKB financieringsmarkt
De benoeming van Jacqueline Zuidweg is onderdeel van de verdere vorming en ontwikkeling van Stichting MKB Financiering als organisatie die financiering voor ondernemers toegankelijk maakt.

Via de introductie van zelfregulering voor non-bancaire financiers en financieringsadviseurs is de kwaliteit in de sector verder omhoog gegaan. De komende jaren zal deze lijn doorgezet worden en zal vooral ingezet worden op het vergroten van de bekendheid bij ondernemers van nieuwe vormen van non-bancaire financiering.

Jacqueline: “Ik ben vereerd om deze functie te vervullen en ga mij met volle energie inzetten om de bekendheid  en de toegankelijkheid van de non-bancaire financiering te vergroten, zodat ondernemers beter toegang krijgen tot de best passende financiering.”

Zakenvrouw van het jaar
Jacqueline was zakenvrouw van het jaar in 2012 en heeft zelf een lange ervaring als ondernemer en heeft als oprichter/directeur van het bureau Zuidweg & Partners veel ondernemers begeleid die in de schuldhulpverlening kwamen. Zij heeft daarnaast MKB Doorgaan opgericht om ondernemers in vroege fase te ondersteunen om niet in financiële problemen te komen.

Ronald Kleverlaan, voorzitter SMF: ”Ik ben heel blij dat Jacqueline Zuidweg bereid is om de komende jaren als onafhankelijke voorzitter van de Raad van Toezicht de lange termijn ontwikkeling van SMF kritisch te blijven toetsen en haar netwerk, kennis en enthousiasme wil inzetten om passende financiering toegankelijk te houden voor alle ondernemers. Ik kijk uit naar de samenwerking met haar.

Jacqueline Zuidweg is benoemd voor 3 jaar en neemt het voorzitterschap over van Luuc Mannaerts. Naast Jacqueline Zuidweg zijn op dit moment Mirjam Terhorst en Jeroen Spoor lid van de Raad van Toezicht.

Voor vragen kunt u contact opnemen met:

Ronals Kleverlaan
+31 (0)6 282 544 52
ronald@stichtingmkbfinanciering.nl

©Artikel door Stichting MKB fianciering

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief