Jitske Kramer schrijft boek over de actualiteit en raakt

Jitske Kramer schrijft boek over de actualiteit en raakt

Jitske Kramer schrijft boek over de actualiteit en raakt

Jitske Kramer, corporate antropoloog en impactvolle spreker, heeft een boek uitgebracht over de inzichten die ze heeft gekregen in het afgelopen jaar. 2020 is voor iedereen een bijzonder jaar geworden; voor overheden, bedrijven, werknemers en werkgevers is er heel wat verandert. Jitske schrijft dan ook niet alleen vanuit haar eigen perspectief, maar ze kreeg veel input via haar LinkedIn connecties.

Met Werk heeft het gebouw verlaten is Jitske Kramer er in geslaagd een boek te schrijven dat de tijd waarin we leven feilloos raakt en de impact ervan op ons werkende leven blootlegt. Een boek boordevol waardevolle perspectieven en concrete antwoorden op vragen van nu.

Over hoe corona ons in een collectieve cultuurshock stortte en de impact hiervan op ons werkende leven. Over werkritmes die al maanden volledig overhoop liggen en de confrontatie met onzekerheid, crisisbeslissingen en de noodzaak tot aanpassen en veranderen. Want hoe pas je jouw organisatiecultuur hierop aan? Hoe geef je leiding op afstand? Wat kun je nu doen om er op de lange termijn beter uit te komen? Hoe behoud je de trots op de organisatie en de verbinding met je team?

Met Werk heeft het gebouw verlaten is Jitsker Kramer er in geslaagd een boek te schrijven dat de tijd waarin we leven feilloos raakt en de impact ervan op ons werkende leven blootlegt. Een boek boordevol waardevolle perspectieven en concrete antwoorden op vragen van nu. Met kennis vanuit de antropologie, ervaringen in organisaties en inspiratie uit de vele reizen die Jitske maakte, geeft ze concrete antwoorden over anders samenwerken na de corona cultuurshock. Werk heeft het gebouw verlaten, een boek dat houvast biedt in deze vreemde tijd.


Bestelinformatie
Werk heeft het gebouw verlaten – Anders samenwerken na de corona cultuurshock
Paperback | ISBN 9789024439713 | € 17,50
E-book | ISBN 9789024439720 | € 12,50
Vanaf 30 november verkrijgbaar in alle (internet)boekhandels in Nederland

Tekst van Boom Uitgevers Amsterdam.

 
 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief