Koning Willem I Stichting en Sublime bundelen krachten voor betere wereld

Koning Willem I Stichting en Sublime bundelen krachten voor betere wereld

Koning Willem I Stichting en Sublime bundelen krachten voor betere wereld

De Koning Willem I Stichting en radiostation Sublime gaan een partnership aan. Met de samenwerking ontstaat een nog groter podium voor duurzame ondernemers en ondernemingen. Beide organisaties willen hiermee goed ondernemerschap promoten en andere ondernemers inspireren.
De samenwerking is onder andere zichtbaar en hoorbaar op de radio, online en tijdens de uitreiking van de Koning Willem I Prijzen.

De Koning Willem I Stichting, waarvan Hare Majesteit Koningin Máxima erevoorzitter is, reikt tweejaarlijks de Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap uit als teken van erkenning en waardering. Door de krachten te bundelen, brengen de Koning Willem I Stichting en Sublime nog meer duurzame en innovatieve ondernemers en ondernemingen voor het voetlicht. Sublime zal in aanloop naar de uitreiking van de Koning Willem I Prijzen de verhalen van genomineerde en winnende ondernemingen uitlichten in de nieuwsbulletins ‘Nieuws van de Vooruitgang’ en ‘Ondernemers van de Vooruitgang’. De uitreiking van de Koning Willem I Plaquette, in bijzijn van voorzitter prof. dr. Klaas Knot, zal in een liveverslag op Sublime te volgen zijn. Het bereik van Sublime met zo’n 400.000 luisteraars per week en het netwerk van de Koning Willem I Stichting versterken elkaar om de succesverhalen van de winnaars breed te delen met ondernemend Nederland.

Het eerste product dat uit de samenwerking is voortgekomen, is deze KW1 Talk waarin Sebastiaan van Rijnsoever, directeur van Sublime, vertelt over zijn visie op ondernemerschap en de kracht van Sublime.

Boost voor de ondernemingen van morgen
Sebastiaan van Rijnsoever, directeur van Sublime: “Wij zetten Sublime dagelijks in als breed platform van inspiratie en versnelling op weg naar een betere wereld. Om daadwerkelijke vooruitgang te realiseren, spelen ondernemingen en ondernemers een essentiële rol. Met praten over vooruitgang kom je niet ver. Aan het einde van de dag gaat het over leiderschap, daadkracht, over de juiste beslissingen durven nemen, zonder dat de korte termijn P&L daarin altijd de boventoon voert. De Koning Willem I Stichting brengt dat type ondernemingen, leiders en cases samen. Door die elementen te koppelen aan het Sublime-merk en -bereik, kunnen we samen een prachtige boost geven aan de ondernemingen en wereld van morgen.”

“Positieve effecten ondernemerschap zichtbaar maken”

Krachten voor betere wereld
“Ondernemerschap is van onschatbare waarde voor de Nederlandse economie. Nederlandse ondernemingen spelen een belangrijke rol in het oplossen van wereldwijde maatschappelijke vraagstukken. Door de samenwerking met Sublime kunnen we de positieve effecten van ondernemerschap zichtbaar maken en andere bedrijven inspireren”, aldus Romy Blankenspoor, directeur van de Koning Willem I Stichting.

Bron: Koning Willen 1 Stichting

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief