Origins helpt aan beter inzicht in jezelf

Origins helpt aan beter inzicht in jezelf

Origins helpt aan beter inzicht in jezelf

App Ontwikkelaar Oably, een startup uit Eindhoven, heeft een nieuwe app gelanceerd. De Origins app moedigt mensen aan om de beste versie van zichzelf te zijn door middel van data analyzes en laagdrempelige vragenlijsten.

De app heeft verschillende modules die allemaal draaien op data. Dit houdt in dat mensen hun eigen ontwikkelingen kunnen volgen en ook kunnen zien hoe ze ‘scoren’ ten opzichte van andere gebruikers.

Je goed voelen, doen wat je écht leuk vindt en zelfverzekerd in het leven staan. In een wereld vol ruis, prikkels en verwachtingen valt het nog niet mee om jezelf écht te kennen. Doormiddel van de persoonlijkheidstest krijgen mensen een gedetailleerd inzicht in hun persoonlijkheid, gebaseerd op de wetenschappelijk bewezen ‘Five persoonlijkheidstheorie’. Een andere module is het gevoelensdagboek, zo kunnen gebruikers dagelijks bijhouden wat ze doen en hoe ze zich daarbij voelen. Gebruikers kunnen ook situaties in beeld brengen via de module systemisch opstellen, wat daarna helpt om verschillende patronen in hun leven te ontdekken.

De app is een aantal weken getest door een enthousiaste testgroep. De testperiode leverde positieve reacties en waardevolle inzichten op. Nu de app gelanceerd is wil Oably eerst nationaal succes krijgen, maar er zijn al plannen voor een internationale publicatie.

“De huidige opzet geeft mensen inzicht in wie ze zijn als mens en er wordt gewerkt aan een vervolg hierop. Hierdoor wordt het mogelijk om mensen concrete tools te geven om ook daadwerkelijk zelf stappen te kunnen zetten. Origins helpt mensen hierbij. Naast uitbreidingen van de app, werken we aan een breder platform voor zelfkennis en persoonlijke ontwikkeling,” aldus Roos van Empel van Origins.

Origins zakelijk

Organisaties die willen investeren in de persoonlijke én professionele ontwikkeling van hun medewerkers, kunnen ook terecht bij Origins. De Origins app brengt teams in kaart en laat medewerkers zichzelf beter leren kennen. De app kan (white label) geheel op maat, zakelijk worden uitgerold binnen een organisatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief