Startup Signable land in Brabant

Startup Signable land in Brabant

Startup Signable land in Brabant

Onlangs is de uit Bristol (UK) afkomstige startup Signable een partnerschap met Brabant Onderneemt aangegaan. Signable is een provider van elektronische handtekeningen en momenteel de marktleider in het Verenigd Koninkrijk waar zij meer dan 7.000 bedrijven helpen met het verzenden van elektronische contracten.

Marijn Quartel afkomstig uit Almkerk (NB) en verantwoordelijk voor als Marketing Excutive voor het business development in Nederland: “Het partnerschap met Brabant Onderneemt is een logische keuze geweest sinds de zuidelijke regio van Nederland ook wel bekend staat als de “Brainport regio”. Dankzij gratis gebruik van de API en CRM integraties is Signable zeer geschikt voor het start-up en scale-up klimaat.

Woensdag 24 juni is er een gezamenlijke webinar gehost waarin Marijn namens Signable tekst en uitleg gaf over eHandtekeningen en vervolgens een live demo. 

Wil je ook zien hoe dat Signable werkt? Of wat eHandtekeningen voor je organisatie kunnen betekenen? Kijk hier naar een demo.

Wil jij gebruik maken van elektronische handtekeningen voor jouw organisatie? Dan kan jij dit vrijblijvend uitproberen door middel van deze link. Hiermee start jij een 14 dagen gratis proefperiode waarmee jij 40 elektronische contracten kan verzenden.

Ook partner worden van Stichting Brabant Onderneemt? Dat kan we hebben op enkele categorieën nog plek en mogelijkheden. Denk dan aan
juridisch/advocatuur, mobiliteit/automotive, banken/verzekeraars, HRM/personeel. Juist nu is het moment als partner aan te sluiten.
Neem contact op voor de mogelijkheden met Thijs Dorssers, thijs@brabantonderneemt.nl – 06-30854993.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief